• BIST 10326.61
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 29 °C
  • Muğla 25 °C
  • Çanakkale 17 °C

Yorumlar

"Kaptanoğlu, bildiğimiz Kaptanoğlu" haberine ait tüm yorumlar


FURKAN
24 Ocak 2014 Cuma 14:33
GERÇEKLER ER YADA GEÇ ORTAYA ÇIKACAK..
DTO içerisindeki bu çekişmeler yersiz ama burada hep DTO nun iktidar kadrosu gizliden gizliden büyümakte. Soruyorum size devlet hiçimi okul yapmadı. Siz değerli DTO iktidarı bu kadar eğitim gönüllüsü oldunuz. Okuldaki çocuklar bedava okumuyor ya.. Kimden alıp kime veriyorsunuz bir türlü anlayamadık. Bakın size tavsiyem DTO'ya gelmeden internet portalı üzerinde bir yer açın siz değerli DTO iktidarı ve zatı hallerinizde olumlu yazıları bir değerlendirin derim. Biz karanlık odada ak sütün içindeki ak kılı gören bir gençliğiz. Kendi keseleriniz için değil de bu ülke ve denizciliğin sınırları yeniden belirlemek ise sizlere her daim can-ı gönülden destek veririz. Amma tam tersi yararınız yoksa boşuna oturduğunuz koltuktan ahkam kesmek kolay. Bence siz seçim öncesi dolaştığınız gibi yeniden bir dolaşın asıl o zaman tepkileri ölçersiniz.
176.219.175.42
Levent Aslan
25 Aralık 2013 Çarşamba 22:40
Yürekliyizdir evelallah!!!!!
Sürekli yürekten söz eden arkadaşım,kimi kast ediyorsun anlamadım ama bizde soruyoruz sormayada devam edeceğiz.
Yüregin varsa gel mecliste konuş demişsin,benimde sana bir sözüm var,adam gibi soru soran arkadaşların yürek çapını sorgulayacağına seninde yüreğin varsa bizler gibi adını soyadını yazda konuş!!!RUMUZ KAPTAN la olmaz buişler.SEVGİLERR....
88.229.148.228
Mühendis
13 Aralık 2013 Cuma 12:01
Standard & Cengiz's
Cengiz Bey'in şirket kredibiliteleri hakkındaki engin bilgisinden ülkemiz de faydalanmalıdır. S&P, Moody's ve Fitch'den sonra acaba Türkiye'nin kredi notu hakkında sizin de bir değerlendirmeniz olur mu Cengiz Bey?
85.99.251.63
OĞUZ ŞAHİN
12 Aralık 2013 Perşembe 21:45
ÖNCELİK
Bizler Antalya bölgesi uyeleriyiz ve eğitimin önemini biliyoruz seçimlerden önceki genel kanı öncelik sektörün ihmal edilmiş ve büyümüş sorunlarını çözmekti tekne bağlama ve çekek yerlerindeki yetersizlikler önce bu sorunlar çözülsün sanırım üniversiteleri yapmak için milli eğitimin bütçesinde gerekli pay vardır oda gelirleriyle üyelerin öncelikli sorunları çözülmeli.
178.233.88.220
Cem kpt
12 Aralık 2013 Perşembe 15:25
kostercı
Kaptanoğlu ve metın kalkavan beylere babalarındanmı burası kaltı yoksa tdo olarakmı yuruyecek burası yoksa onu bılelım kaptanoglunu savunan arkadaş ıkıdebır tehtıt varı yuregınvarsa odaya gel burdakonuş nedemek o tdo sına uyeolan herges haksız birsizmı orda haklısınız bende armatör olarak herseye hakkımız olduğunu tuşunuyorum yıllartır eskımış zıhınlerden başka yenı tınamık yuzlere ıhtıyacvar oltugu bırkez taha anlasılıyor salıhbey nasıl gelıb soruyorsa sızde gelın guvenıyorsan tıyor o arkataş gelırsek nesen orda turursun nede başkaları edeplıolun işiniziyapın denızcılık cancekışiyorgen onlarlan ugraşın okullan deyıl para olursa okuldaolur sız şintı dersınız okulakarşı asla okul medenıyettır anlayana
151.250.244.45
KAPTAN
12 Aralık 2013 Perşembe 10:43
YÜREĞİN VARSA MECLİSE GEL KONUŞ.
YORUMLARINIZ ODANIN MECLİS ÇATISINDA KONUŞULUYOR,SORU CEVAP OLARAK İLETİLİYOR.DIŞARDAN GAZEL OKUMAK YAKIŞMAZ.İNSANLAR 4 DÖRTLÜK DEĞİLDİR,MUTLAKA BİRBİRLERİNİN EKSİKLERİNİ SORU SORARAK EKSİKLERİNİ TAMAMLARLAR.EDİTÖR ORADA GEÇENİ YAZIYOR. SAYIN KAPTANOĞLU OLAN KİN VE NEFREDİNİZ NEDİR.ZORUNUZ NEDİR? ÇOKMU MERAKLISIN HERŞEYİ ÖĞRENMEK,SAYIN KAPTANOĞLU YERİ YUVASI BELLİ,KAPISINA GELENİ HİÇBİR ZAMAN GERİ ÇEVİRMEDİ. KAPISI DA DEVAMLI AÇIKTIR.SAYIN SALİH ZEKİ ÇAKIR MECLİSTE KARŞISINDA SORU CEVAP OLARAK KONUŞMAKTADIRLAR.EĞER OKADAR MERAKLIYSAN ATLA GEL MECLİS TOPLANTILARINA GÖRÜŞLERİNİ ORADA SÖYLE.YÜZÜNE SÖYLE.GELELİM PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ NE.SAYIN EDİTÖR GİTMİŞTİR GÖRMÜŞTÜR NELER YAPILDIĞINI.BUNLAR GÖKTEN ALTIN YAĞARAK YAPILMADI.İMEAK DTO GELİRLERİ İLE YAPILMAKTA,HALA EKSİKLİKLER VAR ONLARI TAKVİYE ETMEKTE,HESABIDA MECLİSTE VERİLMEKTE.İNADINA GÜVENİYORSAN GELİRSİN HESABINI SORASIN ALIRSIN BİLGİLERİ,SAYIN SALİH ÇAKIR NASIL YAPIYORSA. YOK SALİH ÇAKIR BİZİM YERİMİZE HESAP SORUYOR ZATEN DERSEN.YOOOKK OYLE YAĞMA BÖREĞİ.DELİKANLIYSAN İNSANSAN GELECEKSİNİZ MECLİSE ALACAKSINIZ SORDUĞUNUZ SORULARIN HESABINI.OTUR BİLGİSAYARIN BAŞINA YAZ DEMEKLE DEĞİL HESAP SORMAK.TÜM OKULLARA EN YÜKSEK DENİZCİLİK EĞİTİM İLGİLİ ARAÇ GEREÇLERLE DONATILMAKTA.ÖĞRENCİLERİ BURSLU OKUTULMAKTA. YETERLİMİ HAYIR YETERLİ DEĞİL, DENİZE ÇIKACAK DENİZCİ İNSANLARINI DÜNYA EĞİTİM ŞARTLARINA DAHA İLERİ GETİRMEK İÇİN ÇALIŞILMAKTA.SAYGILARIMLA DENİZCİ KARDEŞLERİM.
81.214.71.174
Levent Aslan
09 Aralık 2013 Pazartesi 12:28
Antalya da soruyor...
İMEAK Antalya şubesin in üyesi olan ben ve benim gibi birçok arkadaşımda aynı düşüncededir.DTO gibi kanunla para toplayan bir kurumun parasını sektörün yüzlerce sorunu varken bir vakıfa eğtim amaçlı deyip vede bizim gibi İMEAK şubesi olan odaların görüşleri alınmadan bütçelerimizden kesinti yapılıp aktarılmasından son derece rahatsızız.Odamız bünyesind, kooperatifleri geliştirmek ve bir çatı altında buluşturmak için bölgemizdeki 11 kooperatifle beraber bir komisyon oluşturduk,önümüzdeki günlerde komisyonumuzun öncelikli konuları arasında,odamız bütçesinden kesilen vede vakıfa aktarılan gelirlermizi sorgulamak olacaktır..saygılar.
88.229.168.193
Murat Koşan
08 Aralık 2013 Pazar 14:27
Ne Bu TELAŞ
Vatanını seven ve daha ileri taşımak isteyen insan demokratik ülkede görüş ve düşüncelerini ortaya koydu sorularını sordu, ilgilisi cevaplarını versin, böyle paniğe girmeler, düşmanca hareketlere sebep ne? akla
kanunsuzluklar geliyor
78.189.102.34
Akli Selim
07 Aralık 2013 Cumartesi 16:13
Yakismiyor
Cengiz Kaptanoglu o koltuga yakismiyor. Her seyden once tarafsiz olmali, her turlu iddiayi tarafsiz ve on yargisiz sekilde degerlendirmeli ve hatta inclenmesi icin tarafsiz bir komisyon kurmali,, TOBB dan hatta Bakanliktan, Maliye Mufettislerinden Hesap Uzmanlarindan destek alabilir, iddialar incelenir, yanlislar varsa duzeltilir. Objektif gozle bakinca DTO gibi kanunla para toplayan bir kurumun bir vakfa para aktarmasi ne kadar iyi niyetli egitim amacli olup ulvi gibi ortaya konsada biraz mide bulandirici. Turkiyeye, Turk Denizciligine, Turk Egitimine bu kadar hizmet ettigini iddia eden yonetim bunu cok kolay ve seffaf sekilde yapip kamuoyuna aciklayabilmeli, eger cikip sadece "ayip ediyosunuz" derse zan altinda kalir.
78.186.201.206
Barbaros
07 Aralık 2013 Cumartesi 11:46
Ona yakışıyor !
Bu adamı asla ciddiye almayın. Yıllardır ne yapıp, yapmadığı, konuşma uslubu, kıratı ortada. Kendi deyimiyle, birisi bir gün gök kubbeyi onun başına geçiriverecek.
188.58.0.76
yorumcu
06 Aralık 2013 Cuma 23:42
yorumlar neden yayınlanmıyor
yorumlar neden yayınlanmıyor. Kamuoyunun bilgilenmesi için yayınlamanız boyun borcunuz.
5.47.67.137
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim