• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 20 °C

CNR Avrasya Boat Show'da kurulan Bodrum standına yoğun ilgi

CNR Avrasya Boat Show'da kurulan Bodrum standına yoğun ilgi
Yüzlerce firmanın stant açtığı CNR Boat show'da Bodrum Ticaret Odası tarafından hazırlanan stant ziyaretçi akınına uğradı. Bir motor yat, bir yelkenli ve Bodrum'a özel gulet maketi büyük ilgi topladı.

İstanbul'da açılan CNR Avrasya Boat Show'da kurulan Bodrum standı beğeni topladı. Bodrum'da üretilen teknelerin de yer aldığı standı, çok sayıda ünlü de ziyaret etti.

8. CNR Avrasya Boat Show-Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 14-24 Şubat 2015 arasında CNR EXPO İstanbul'da kapılarını açtı. Yüzlerce firmanın stant açtığı fuarda, Bodrum Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve yaklaşık 500 metrekare alana sahip stant ziyaretçi akınına uğradı. Bir motor yat, bir yelkenli ve Bodrum Belediyesi tarafından yaptırılan gulet maketinin sergilendiği Bodrum standında kokteyl düzenlendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un evsahipliğindeki kokteyle Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, emekli Orgeneral Bilgin Balanlı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, işadamı Mübariz Mansimov, CNR Fuarcılık sahibi Ceyda Erem, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) ve Yat ve Tekne Endüstrisi Federasyonu (YATEF) Başkanı Alpaslan Sirkecioğlu, dünyanın çevresini yelkenli teknesiyle gezen ilk Türk denizcisi Sadun Boro, Gani Müjde, Eren Talu gibi pek çok tanınmış kişi, işadamı ve ziyaretçiler katıldı.

Başkan Kocadon, gün içinde fuarda bulunan diğer stantları da gezip ziyaretçilerle sohbet etti. Fuarda sergilenen ürünleri inceleyen Kocadon, stant açan Bodrumlu firmaları ziyaret etti. Üç tarafı denizle çevrili Bodrum'un deniz turizminin ve ilçelerinde üretilen teknelerin tanıtımı açısından fuarların önemli olduğunu belirten Kocadon, "Bodrum'da imal edilen teknelerin tanıtılması ve Bodrum turizminin en önemli değerlerinden olan Mavi Yolculuk'un anlatılması için bu tür fuarlar çok önemli. Burada gerçekleşen çalışma bizleri mutlu ediyor. Bu sene standımızda yer alan tekneler, birçok katılımcının ilgisini çekti. Bodrum guletinin burada maket de olsa sergileniyor olması ve insanların bu guleti inceliyor olması bizleri sevindiriyor." dedi.

Dünyada karada yapılan ikinci en büyük Boat Show olan CNR Avrasya Boat Show'da küçük, orta ve mega sınıfında 400 yat, tekne ve yelkenli sergileniyor, Bütün ürünlerin değeri, yaklaşık 250 milyon euroyu buluyor. Bine yakın markanın katıldığı fuarın, sektörde 1 milyar dolar düzeyinde iş hacmi oluşturması bekleniyor. 85 bin metrekare alanda düzenlenen fuara AB ülkeleri, Rusya, Azerbaycan, Beyaz Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden alıcılar geliyor. 

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim