• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 16 °C

CNR Avrasya Boat Show, MarinTürk Marina’da ziyaretçilerine kapılarını açtı

CNR Avrasya Boat Show, MarinTürk Marina’da ziyaretçilerine kapılarını açtı
CNR Avrasya Boat Show, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilen CNR Avrasya Boat Show, Sağlık Bakanlığı ve Uluslararası Fuarlar Birliği'nin (UFI) belirlediği yeni normal önlemler eşliğinde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Pozitif Fuarcılık tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilen CNR Avrasya Boat Show Denizde – Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı MarinTürk Marina/Pendik’te kapılarını açtı. 18 Ekim’e kadar sürecek olan fuar deniz tutkunlarının buluşma adresi olacak.

Türkiye’nin en görkemli denizcilik buluşmalarından biri olan CNR Avrasya Boat Show Denizde, devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile kapılarını açtı.

Deniz tutkunlarının merakla beklediği CNR Avrasya Boat Show Denizde bu yıl da birbirinden eğlenceli görüntülere sahne olacak.

500’ün üzerinde markanın yat, tekne, yelkenliler, şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç teknelerinin görücüye çıkarılacağı fuarda pandemi sürecinde izole yaşam nedeniyle yoğun ilgi gören 12 – 25 metrelik aile tipi yatlar da sergileniyor.

Fiyatı 5 bin ile 50 milyon lira arasında değişen deniz araçları 20 bine yakın deniz severin beğenisine sunuluyor.

HES KODU ZORUNLULUĞU

Her yıl yılda gerçekleştirdiği 40’ın üzerinde fuar ile sektöre yön veren CNR Holding, yeni normalleşme döneminde fuarlarda katılımcı ve ziyaretçilerin sağlığını güvence altına alarak, olası risklerin bertaraf edilmesi için devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem aldı. Buna göre; fuara giriş ve çıkış noktaları yeniden düzenlendi.

Fuar girişlerinde vücut ısısı kontrolü yapılırken aynı zamanda havalandırma sistemlerinde harici hava kullanılarak içerideki hava sürekli temiz tutuluyor. Aynı anda fuar alanında bulunan kişi sayısı sınırlandırılırken fuara girişlerde katılımcı, ziyaretçi ve görevlilerin HES kodu sorgulaması yapılıyor.

Deniz üzerinde organize edilen en prestijli organizasyon olan CNR Avrasya Boat Show’da, bu yıl da su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinlik denizseverlerle buluşacak.

boat_show_3-002.jpg

boat_show_2-005.jpgboat_show_1-005.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim