• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 20 °C

CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuarı, bugün VIP konuklarını ağırlıyor

CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuarı, bugün VIP konuklarını ağırlıyor
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ile DENTUR iş birliğinde düzenlenen CNR Avrasya Boat Show Fuarı, Ataköy Mega Yacht Marina'da bu yıl ilk kez denizde gerçekleştiriliyor.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ile DENTUR iş birliğinde düzenlenen CNR Avrasya Boat Show Fuarı, 27 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında, denizde gerçekleştirilecek.

Ataköy Mega Yacht Marina'da organize edilecek fuar, 300’ün üzerinde markanın katılımı ile 35 bin yerli ve yabancı ziyaretçi hedefi ile düzenlenecek.

2016 yılının mega yat, tekne, bot ve yelkenlilerinin sergileneceği fuar, 26 Eylül Pazartesi günü, VIP açılışı ile ilk kez medya mensupları ve özel konuklarını ağırlayacak.  Fuar, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında da tüm ziyaretçilerine açık olacak.

Türkiye’de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan ‘CNR Avrasya Boat Show 2016 Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’ karadaki başarısını denize taşıyor. Bu yıl ilk kez denizde düzenlenecek ‘CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuarı’na ilginin büyük olması bekleniyor. 2016 yılının mega yat, tekne, bot, yelkenlilerin yanı sıra sektöre ilişkin tüm aksesuar ve ekipmanların da vitrine çıkarılacağı fuar, 300’ün üzerinde markanın katılımı ile gerçekleştirilecek.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde gerçekleştirilecek fuarda, sektör öncüsü birçok marka, milyon dolarlık yatlarının dünya ve Türkiye lansmanlarını yapacak. Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi olan CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Deniz Ticaret odası tarafından da destekleniyor.

VIP açılış, 26 Eylül’de Ataköy Mega Yacht Marina'da

CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuarı, 26 Eylül Pazartesi günü, VIP açılışı ile medya mensupları ve özel konuklarını ağırlayacak. Ataköy Mega Yacht Marina'da organize edilecek fuar, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında da tüm ziyaretçilerine açık olacak. Fuarın VIP açılışı CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, DENTUR Başkanı Alparslan Sirkecioğlu, Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli ve CNR Holding Satış Genel Koordinatörü Cem Şenel’in katılımı ile yapılacak. 

Yurt dışından fuara yoğun ilgi bekleniyor

Bulgaristan, Rusya, İngiltere, İspanya, Fransa, Yunanistan, İran ve İtalya başta olmak üzere çok sayıda ülkeden ziyaretçinin gelmesinin beklendiği fuarda toplam ziyaretçi sayısının 35 bin olması hedefleniyor. Orta Doğu, Arap Körfezi ve Kuzey Afrika ülkelerinden de fuara ziyaretçi geleceği düşünülüyor.

Megayattan katamarana kadar her türlü teknenin sergileneceği fuarda amatör denizciler içinde daha az bütçeyle sahip olunabilecek tekneler de yer alacak. CNR Avrasya Boat Show Deniz’de; Trio, Karina, Turmarin, Princess, Deniz Yatçılık gibi firmalar ile Absolute, Fairline, Galeon, Prestige, Sea Ray, Numarine, Dufour Yatchs ve Mercury’nin aralarında yer aldığı markaların yeni modelleri görülebilecek. Yaklaşık 300 teknenin katılacağı fuarda bazı markaların yeni modellerinin de dünya ve Türkiye tanıtımları yapılacak. Fuar pek çok renkli etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Fuarın gözdesi olacak: Hanse 675

21 metre boyuyla dikkat çeken Hanse 675, ileri teknolojiyi en yüksek standartlarla bir araya getirmesiyle tanınıyor. Almanya’da üretilen en büyük seri yat modeli olan 675, İstanbul sahillerinde boy gösterecek.

Süper yat iddialı

Absolute STY serisinin 13.65 metre uzunluğundaki modeli 43 STY, Ataköy’de sergilenecek modeller arasında. Markanın bu yeni modeli yüksek tavanlar ve rahat mekanlarıyla dikkat çekiyor.
 
Denize davet ediyor

Galeon 500 FLY'ın; geniş gövde camları ana güverte ve alt güverte yolcularına aydınlık ve davetkâr bir atmosfer vaat ediyor.  3 seçenekli süperyat, 16 metre boyunda.
 
İngiliz asilzadesi

Geleneksel gövde ve yerleşim planı sunan teknenin en önemli özelliklerinden biri 1200 beygirlik makinesi. Denizde kolay manevra yapabilen tekne, 3 taraftaki geniş pencereleri sayesinde 360 derecelik bir görüş açısı ve ışık banyosu sunuyor.

boat_show_1.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim