• BIST 9916.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 21 °C

Cerrahpaşa Denizcilik Kulübü, CNR Avrasya Boat Show’a katıldı

Cerrahpaşa Denizcilik Kulübü, CNR Avrasya Boat Show’a katıldı
İÜC Mühendislik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Denizcilik Kulübü, 23 Şubat-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen CNR Avrasya Boat Show’da yer alarak hem bölümlerini hem de üniversitelerini temsil ettiler.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Denizcilik Kulübü, CNR EXPO Yeşilköy’de 23 Şubat-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı 14. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’na (CNR Avrasya Boat Show) katıldı.

CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show-14. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın katılımıyla açılmıştı. 23 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilerine açan fuar, dün sona erdi.

40’ın üzerinde ülkeden yaklaşık 85 bin ziyaretçinin katıldığı tahmin edilen ve 3.500’ün üzerinde deniz aracının yer aldığı fuarda 4 bin liradan 102 milyon liraya kadar fiyat aralığında her bütçeye uygun tekne, yat ve yelkenliler deniz tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Denizcilikle ilgili birçok faaliyete katılan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Denizcilik Kulübü, bölümlerini ve üniversitelerini 23 Şubat-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen bu önemli organizasyonda temsil etti.

İstanbul Üniversitesi-Cerrhapaşa Denizcilik Kulübü, denizcilik sektörünün çevresel, ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak ve aynı zamanda denizcilik sektörü ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği (DUİM) öğrencileri arasında bir köprü oluşturmak amacıyla 1995 yılında Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kuruldu.

Denizcilik Kulübü, 1996 yılında ALESTA adlı dergiyi çıkarmaya başladı. 1999 yılında Ulusal Denizkızı Kongresi’ni başlatarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip tüm denizcilik öğrencilerinin bir araya gelmesini sağladı. Ayrıca, yıl içinde gerek denizcilik sektöründen önemli isimlerin gerekse DUİM mezunlarının katıldığı seminer, söyleşi ve paneller düzenleyerek üyelerinin sektörel konularda bilgi sahibi olmasına yardımcı oldu.

Diğer kulüplerden farklı olarak İÜC Denizcilik Kulübü, denizcilik sektörünün ilgiyle yaklaştığı birçok faaliyette bizzat bulunarak veya kendi bünyesinde sempozyumlar ve seminerler düzenleyerek öğrenciler ile sektördeki kurum ve kuruluşlar arasında benzerine rastlanmayan bir bağın kurulmasını sağlıyor.

untitled-4-053.jpgitu2-007.jpgitu1-007.jpgitu-006.jpgutu.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim