• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

Cengiz Kaptanoğlu, Lütfi Elvan'ın katıldığı toplantıda Deniz Haber Ajansı'nı hedefine koydu

Cengiz Kaptanoğlu, Lütfi Elvan'ın katıldığı toplantıda Deniz Haber Ajansı'nı hedefine koydu
Lütfi Elvan'ın katıldığı İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'nin düzenlediği ve denizcilik sektörünün sorunlarının görüşüldüğü toplantıya, Cengiz Kaptanoğlu'nun "DenizHaber Çekme, Sen Çekme DenizHaber" sloganı damgasını vurdu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan'ın katıldığı İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'nin düzenlediği 'Denizcilik sektörünün sorunları ve çözüm önerileri'nin görüşüldüğü toplantıya, Cengiz Kaptanoğlu'nun "DenizHaber Çekme, Sen Çekme DenizHaber" sloganı damgasını vurdu.

Antalya Konyaaltı Su Hotel'de düzenlenen ve denizcilik sektörünün sorunlarının konuşulduğu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan'ın onur konuğu olarak katıldığı yemekli toplantıya, Antalya Bölgesinden bine yakın davetli iştirak etti.

Denizcilik sektörünün sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi tarafından hazırlanan sunumun ardından kürsüye gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Antalya AKP Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya'nın denizcilikte öncü şehir yapmak için kolları sıvadıklarını söyleyerek, bölgeye 2 adet kruvaziyer limanı yapacakları müjdesini verdi.

Antalya ve çevresinin yat bağlama kapasitesinin 2 bin 750 olduğunu ifade eden AKP Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, bu rakamın çok yetersiz olduğunu belirterek, kıyı şeridinin yat limanları ile donatacaklarını kaydetti.

Koster filosunun yenilenmesi projesinin sektör ile konuşarak hayata geçirdiklerini söyleyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya bölgesinde sektörün sorunlarını konuşarak çözeceklerini belirtti.

Daha sonra davetlilerin sorularını cevaplayan Lütfi Elvan, sorunların ve çözümü konusunda gerekli hassasiyeti göstereceklerini sözlerine ekledi.

CENGİZ KAPTANOĞLU SAHNEYE ÇIKTI, SLOGANI PATLATTI!

DenizHaber.TV'den de canlı yayınlanan toplantıda İMEAK DTO Antalya Şube Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu sahneye davet edilerek günün anısına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan'a hediye takdim edildi.

Hediye merasimi esnasında mikrofonu eline alan İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Lütfi Elvan'ı yeni tanımasına rağmen, yüreğinin temiz ve kalitesinin yüksek olduğunu belirterek, tüm Antalyalıların Bakan Elvan'ı güçlü bir şekilde destekleyerek TBMM'ye göndermesini istedi.

Sahneden davetlilere hitap eden Cengiz Kaptanoğlu, bir anda sözünü keserek Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'a dönerek, toplantının DenizHaber.TV'den canlı yayınlanmasına rağmen "DenizHaber sen çekme, Sen Çekme DenizHaber" demesi ile birlikte salonda bulunan bine yakın kişi, Deniz Haber Ajansı kameralarının bulunduğu bölgeye doğru dönmesine neden oldu.

Sahnede bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan başta olmak üzere şakınlığını gizleyemeyen katılımcılar, Kaptanoğlu'nun soğuk duş etkisi yapan sloganı karşısında, ne olduğunu anlamakta zorluk çekerken, Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat, "Cengiz bey şu anda DenizHaber.TV'den Canlı Yayınlıyoruz. Buyurun sizi dinliyoruz" diye tepki gösterdi.

Cengiz Kaptanoğlu'nun konuşmasından sonra mikrofonu eline alan  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, "Kim olursa olsun herkes bizim kardeşimizdir. Herkesi kucaklamak zorundayız" diyerek salonda esen soğuk havayı yumuşatmaya çalıştı.

KAPTANOĞLU, BİLDİĞİNİZ KAPTANOĞLU!

Toplantının sona ermesinden sonra sahneden inen Cengiz Kaptanoğlu, DenizHaber.TV kameralarının bulunduğu noktaya gelerek, Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'a "Recep ayıp ediyorsun. Yazdığın son yazıyı düzelt. Senin son yazdığın yazı benim başımı yere eğdi. Metin Kalkavan ile bir sorunum yok. Ben Metin Kalkavan'ı korumaya çalışıyorum. Murat Kıran'ın yanlışlıklarını yüzüne söyledim. Ben Ağbisiyim. Sen bu yazıları yazarak bizim aramızı bozamazsın. Benim hakkımı vermek zorundasın. Beni başkaları ile aynı kefeye koyma. Sen Kabe'ye yüzünü sürmüş adamsın. Bu tür haberler ile aileleri birbirine düşürme" diyerek, Recep Canpolat'ın 12 Mayıs 2015 tarihli "Türk Denizcilik sektöründe ipler geriliyor" başlıklı köşe yazısı ile ilgili eleştiride bulundu.

Cengiz Kaptanoğlu'nun söylemlerine cevap veren Recep Canpolat, Kalkavan ve Kaptanoğlu ailesinin arasını bozmaya çalışmadığını dile getirerek, "Cengiz bey şu anda canlı yayındayız. Konuştuklarınızın hepsi kayıt altına alınıyor. Ben gazeteciyim. Ben sektörün fotoğrafını çekiyor ve onu yorumluyorum. Sizi 20 yıldır tanırım. Sizde beni tanırsınız. Kimsenin arasını bozmak gibi bir amacım ve misyonum olamaz. Ben gördüklerimi kaleme alan ve bunuda adam gibi yapmaya çalışan biriyim. İlk önce siz kendinize bakın ki, biz de bu tür haberleri yapmayalım" diye konuştu.

Ayaküstü bu tartışmanın ardından DenizHaber.TV kameralarının bulunduğu alandan ayrılan İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, daha sonra salonu terketti.

Haber: Hakkı TAŞDEMİR / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Muhammet AYDIN
16 Mayıs 2015 Cumartesi 12:25
12:25
Sayın Cengiz Kaptanoğlu ismi denizcilikte bir markadır. Denizcilerin her derdine koşar her sıkıntısıyla ilgilenir.
bu nu bütün denizciler bilir.
Bence kişilerin daha vefalı olması gerekir. Ayrıca denizciliğin şu sıkıntılı günlerinde magazini bırakıp
daha yapıcı daha birleştirici haberler yapılması gerekir.
81.213.79.9
selim
14 Mayıs 2015 Perşembe 20:49
20:49
Denizcilerimiz puanı verdi . Bir meclis başkanına yakışmayacak basit hareketler ortamı gerdi..
176.33.185.187
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim