• BIST 9486.56
  • Altın 4237.816
  • Dolar 39.2299
  • Euro 44.8142
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 31 °C
  • Antalya 32 °C
  • Muğla 32 °C
  • Çanakkale 27 °C

Cem Gürdeniz'in kızından mektup var

Cem Gürdeniz'in kızından mektup var
Balyoz operasyonundan tutuklanan Deniz Kuvvetleri Komtanlığı Plan ve Prensipler Başkanı Tümamiral Cem Gürdeniz’in kızı Ülkem Suntay, yakınlarına ve bazı medya kuruluşlarına mektup yazdı.

TÜMAMİRAL RAMAZAN CEM GÜRDENİZ'İN KIZINDAN MEKTUP VAR

Balyoz operasyonundan tutuklanan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Plan ve Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz’in kızı Ülkem Suntay, ‘’Babamın tek suçu vatanını sevmek’’ dedi.

Suntay, yakınlarına ve bazı medya kuruluşlarına gönderdiği mektubunda, ‘’Ben şerefli ve onurlu bir Türk askerinin kızı olarak dünyaya geldim ve o şekilde öleceğim. Sen hiç merak etme babacığım’’ diye yazdı. Suntay mektubunda şöyle dedi:

“Siz çok sevdiğiniz babanızı suçsuz olduğu herkes tarafından bilindiği halde parmaklıklar ardına koydunuz mu? Maruz kaldığınız haksızlık yüzünden nefes alamadığınız, uyuyamadığınız ve yemek yiyemediğiniz oldu mu? Tutuklama, mahkeme, cezaevi gibi kavramlar hayatınızda hiç yer almazken ansızın içinde bulunduğunuz dünyanın tam orta yerine bomba gibi düşüp bütün dünyanızı kararttığı oldu mu? İçinizde kopan fırtınalara rağmen sessiz haykırışlarınızı kendinize saklamak durumda kaldınız mı?

Ben kaldım..
Bir asker çocuğu olmak aslında asker gibi onurlu ve gururlu yaşamak demektir. Bizler öyle gördük, öyle yaşadık. Babalarımızın Türk bayrağını dünya denizlerinde şerefle dalgalandırabilmeleri için ömrümüzün yarısında babalarımızı görmedik. Babalarımız vatan toprağı sayılan gemileri ile limandan ayrılırken elimizde Türk bayrakları, gözlerimizde yaşlarla arkalarından, sayısını bilmediğimiz kere el salladık. Yine kardeşlerimiz, annelerimiz üzülmesin diye gözyaşlarımızı içimize akıttık. Her şeye rağmen hep dimdik ayakta durduk ve vatan için her sıkıntıya göğüs gerdik.

Şimdi yine dimdik ayakta duruyoruz çünkü biliyoruz ki babalarımızın tek suçu vatanlarını çok sevmek... Bugün bu ülkede çocuklarına ‘Ülkem’ ve ‘Ege’ isimlerini koyan bir adam vatanına zarar vermeyi düşünmekle suçlanıyor! Biz ise her zamanki gibi dimdik ayakta duruyoruz. Çünkü biliyoruz ki sen öyle olmasını isterdin. Ben şerefli ve onurlu bir Türk askerinin kızı olarak dünyaya geldim ve o şekilde öleceğim. Sen hiç merak etme babacığım! Bu yazıyı büyük haksızlıklara maruz kalan tüm asker ailelerine ithaf ediyorum.”

www.DenizHaber.Com.tr

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim