• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 21 °C

Çanakkale’de 36 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’de 36 kaçak göçmen yakalandı
Çanakkale’de devriyedeki Sahil Güvenlik uçağı, lastik botla Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçmeye çalışan kaçak göçmenleri tespit etti.

Ayvacık ilçesinde, gece saat 02.10’da devriye uçuşu yapan Sahil Güvenlik uçağı, Kadırga Burnu doğusunda denize açılan bir bot olduğunu fark etti. Bunun üzerine göçmen grubunun yakalanması için Sahil Güvenlik botu görevlendirilerek, Behramkale Jandarma Karakol Komutanlığı'na bilgi verildi.

Bölgeye hareket eden Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kaçak göçmenlerin içinde bulunduğu bot önü kesilerek yakalandı. O anlar ise ekiplerce görüntülendi.

Lastik bot içerisindeki Afganistan uyruklu 22’si çocuk, 6’sı kadın, 8’i erkek toplam 36 kaçak göçmen ve Jandarma ekipleri tarafından sahilde tespit edilen 2 kaçak göçmen yakalandı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim