• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 17 °C

Cahit İstikbal'in sarıldığı bu adam kim?

Cahit İstikbal'in sarıldığı bu adam kim?
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ndeki gelişmeleri manşete taşıyan Recep Canpolat hakkında kontrölündeki siteden saldıran Cahit İstikbal'in, delil olarak sunduğu linkteki ismin Ergenekoncu olduğu ortaya çıktı.

Cahit İstikbal ve Salih Orakcı'nın sarıldığı adam, Mehmet Kıvanç Özel isimli Ergenekoncu çıktı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ndeki gelişmeleri manşete taşıyan Recep Canpolat hakkında kontrölündeki siteden Salih Orakcı'nın talimatı ile saldıran Cahit İstikbal, Salih Orakcı'yı savunmak için sitesine koyduğu linkte iftira atan adamın Mehmet Kıvanç Özel isminde karanlık işler yapan Ergenekoncu olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nin arşivinde çıkan bir haberde, 18 Nisan 1999 seçimleri öncesinde Ankara'dan DYP milletvekili adayı olan ve kiraladığı uçakla Tansu Çiller'in evinin üzerine dikenlerini temizlediği güller ile buket buket çiçek attığı için adı 'yalaka'ya çıkan Mehmet Kıvanç Özel'in bugün Salih Orakcı'yı savunmak için "Meyve Veren Ağaç Taşlanır" başlığı ile Cahit İstikbal'in sitesinde, "medet umulan adam" profili ile yayınlandığı belirlendi.

Recep Canpolat'a saldırmak için, MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür ve Kürt Ahmet isimli Mafya babaları ile irtibatı olduğu öğrenilen ve kamuoyunda karanlık adam olarak bilinen Mehmet Kıvanç Özel'den, medet uman Salih Orakcı ve Cahit İstikbal'in, BİR BİLEN isimli okuyucu yorumunu yayınlaması, tabiri caizse tam bir aymazlık olarak nitelendirildi.

Recep Canpolat'a saldırmak için, Recep Canpolat'ın ismini bile yayınlamaktan korkan Cahit İstikbal'in, Salih Orakcı'nın tetikçiliğini üslenmesi sektörde ibretle izlenir hale gelmesine neden oldu.

MEHMET KIVANÇ ÖZEL'İ MAHKUM ETTİRDİM

Cahit İstikbal'in kontrölündeki siteden yapılan haberin altına koyulan linki bayram sonrası gördüğünü belirten, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, hakkında iftira atan Mehmet Kıvanç Özel'i, şahsına karşı açtığı davadan mahkum ettirdiğini belirterek "kuyruk acısını söndürmek için ipe sapa gelmez saçma sapan sözler" olarak niteledi.

CAHİT İSTİKBAL VE SALİH ORAKCI'NIN SARILDIĞI ERGENEKONCU MEHMET KIVANÇ ÖZEL HAKKINDA HÜRRİYET GAZETESİ'NDE YAYINLANAN HABERİN KÜPÜRÜ

mehmet_kivanc_ozel_hurriyet.jpg

HÜRRİYET GAZETESİ, MEHMET KIVANÇ ÖZEL'İN DOLANDIRICI OLDUĞUNU MANŞETE TAŞIDI

kivanc_ozel_yalaka.jpg

MEHMET EYMÜR'ÜN SİTESİ ATIN.ORG SİTESİNDE KARANLIK ADAM MEHMET KIVANÇ ÖZEL HAKKINDA YAZDIĞI "UYUŞTURUCUDAN SUSURLUK'A - ÖRGÜTÜ KİMLER YÖNETİYOR" BAŞLIKLI YAZI

mehmet_kivanc_ozel_atin.20121101212239.jpg

 DENİZHABER'İN NOTU: Ergenekoncu Mehmet Kıvanç Özel hakkında MİT Kontrterör eski Daire Başkanı Mehmet Eymür'in www.atin.org sitesini ziyaret edip aşağıdaki linkten detayları okuyabilirsiniz.

http://www.atin.org/detail.asp?cmd=articledetail&articleid=230

Haber: Musap Hamza UHUD - Deniz Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr (ÖZEL HABER)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim