• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 17 °C

Büyük Okyanus'ta durdurulan gemide 5.2 ton uyuşturucu yakalandı

Büyük Okyanus'ta durdurulan gemide 5.2 ton uyuşturucu yakalandı
Kolombiya açıklarında bir gemide 5,2 ton kokain bulundu. Donanmaya yapılan bir ihbar üzerine Büyük Okyanus'ta durdurulan gemide yapılan aramada ele geçirilen uyuşturucu son iki yılda ele geçirilen en büyük miktar uyuşturucu olduğu açıklandı.

Kolombiya açıklarında bir gemide 5,2 ton kokain bulundu. Donanma'dan yapılan açıklamada, bir ihbarı değerlendiren yetkililerin, Tumaco kentinin 305 kilometre açığında, Büyük Okyanus'ta durdurulan gemide arama yaptığı belirtildi. 

Arama sırasında 5,2 ton kokain bulunduğu ifade edilen açıklamada, bunun ülkede son iki yılda ele geçirilen en büyük miktar uyuşturucu olduğu bildirildi.

Geminin kaptanı ve 14 kişilik mürettebatı gözaltına alındı.ABD Uyuşturucuyla Mücadele Birimi'nin de operasyona destek verdiği kaydedildi. Kolombiya'da son bir yılda 22,8 ton kokain ele geçirilmişti.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim