Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı ve adalar hattında yolcu taşımacılığı yapan Gestaş, Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerinin bir kısmını iptal ettiğini duyurdu. İptaller sonrası Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hatlarında gün içinde sınırlı sayıda sefer gerçekleştirileceği bildirildi.
Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yönelik planlanan feribot seferlerinin birçoğu, bölgede etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., güncel sefer saatlerini yolcularla paylaştı.
Çanakkale Boğazı ve adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı hizmeti veren Gestaş, Kuzey Ege Denizi’ndeki kuvvetli rüzgâr ve fırtına beklentisi sebebiyle tedbir amaçlı sefer iptali kararı aldı.
İPTAL EDİLEN VE YAPILACAK SEFERLER
Şirketin yaptığı duyuruya göre, iki ana hatta gün içinde sınırlı sayıda sefer gerçekleştirilecek. Planlanan diğer tüm seferler ise iptal edildi:
Geyikli – Bozcaada Hattı:
Geyikli’den: 08.00 ve 18.00 seferleri yapılacak.
Bozcaada’dan: 07.00 ve 17.00 seferleri yapılacak.
Kabatepe – Gökçeada Hattı:
Kabatepe’den: 09.00 ve 21.00 seferleri yapılacak.
Gökçeada’dan: 07.00 ve 19.00 seferleri yapılacak.
Gestaş yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için güncel deniz ve hava durumu raporlarını takip ederek, seyahat planlarını buna göre yapmaları yönünde uyarıda bulundu.
DENİZ HABER AJANSI

































