Çanakkale Boğazı'ndan, denizcilikte `Gemi kabuğu' olarak adlandırılan, kaptan köşkü ve mürettebat kamaraları gibi yaşam mahalli bulunmayan, makine, seyir ve elektronik donanımı olmayan, yalnızca karina ve güvertesi tamamlanmış `Hull No: 45' refakatlı olarak geçtiRomanya'dan Norveç'e giden 93 metre uzunluğunda, 2 bin 500 grostonluk gemi kabuğu, Marmara'dan Çanakkale Boğazı'na saat 07.20'de giriş yaptı. Polonya bandıralı Posejdon römorkörü tarafından yedeklenen, Hull No: 45 isimli gemi kabuğunun Çanakkale Boğaz geçişine, Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Genel Müdürlüğü'ne ait Kurtarma-1 römorkörü de refakat etti.
Karadeniz'e kıyısı bulunan ülkenin armatörlerinin, maliyeti işçilik ve malzeme fiyatlarının düşüklüğü nedeniyle gemi kabuğu yaptırmayı tercih ettiği, donanımlarını da kendi ülkelerinde, özel tercihlerine göre yaptırdıkları belirtildi. DenizHaber.Com
Boğazdan gemi kabuğu geçti

Çanakkale Boğazı'ndan,`Gemi kabuğu' olarak bilinen, kaptan köşkü ve mürettebat kamaraları olmayan yalnızca karina ve güvertesi tamamlanmış `Hull No: 45' geçti.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
KKTC'de batan gemi faciasında bir ceset daha bulunduKKTC'deki batan feribotta bir kişinin daha cesedine ulaşıldı. Ölü sayısı 15'e yükselirken kayıp 13 yolcu aranıyor.
Karadeniz’de risk büyüdü, sigorta primi katlandıKaradeniz'de ticari gemilere yönelik saldırıların artması, sigorta koşullarını sıkılaştırdı. Londra deniz sigortası piyasası, yüksek risk kapsamında değerlendirilen alanı Karadeniz’in tamamını kapsayacak şekilde genişletti.
Singapur açıklarında yük gemisiyle balıkçı teknesi çatıştıSingapur açıklarında yaşanan deniz kazasında Panama bayraklı bir yük gemisi, Çin’e ait bir balıkçı teknesiyle çarpıştı.
Lydia Yeşil Enerji, Batıliman ile birleşmeden vazgeçtiBulls Yatırım'a ait Lydia Yeşil Enerji Kaynakları A.Ş., İzmir Aliağa'daki Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.’nin şirkete devrolması yoluyla gerçekleştirilmesi planlanan birleşme işleminden vazgeçmek zorunda kaldı.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim























