• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 14 °C

Boğazda tekne turu yaparak unutulmaz saatler geçirin

Boğazda tekne turu yaparak unutulmaz saatler geçirin
Havaların ısınmasıyla birlikte İstanbul'da yaşayan insanlar, yerli ve yabancı turistler hem boğazın manzarasının keyfini çıkarmak hem de bir nebze de olsa serinlemek için sahillere akın etmeye başlıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte İstanbul'da yaşayan insanlar, yerli ve yabancı turistler hem boğazın manzarasının keyfini çıkarmak hem de bir nebze de olsa serinlemek için sahillere akın etmeye başlıyor. Sahile indiğinizde deniz üstünde gezi yapan büyük ve küçük tekneler görme ihtimaliniz çok yüksektir. Boğaz turu yapan bu teknelerin bazıları karışık katılımlı olarak yapılan; Ortaköy, Üsküdar, Beşiktaş Eminönü vb. semtlerden günün belirli saatlerinde hareket ederek standart güzergah üzerinde 1-2 saat süren turlar olmakla birlikte bazıları da özel kiralama işlemi yapılarak kişilere ve gruplara özel olarak organize edilen ve müşterilerin istekleri doğrultusunda güzergahlar belirlenen turlardır. Karışık katılımlı turların yemekli ve yemeksiz olanları da mevcuttur. Yemekli turlar 4 saat sürmekle, yemeksiz olanlar da genel olarak 1-2 saat sürmektedir. Özel kiralama işlerinde ise kiralama süresi en az 2 saat olmakla bitlikte süre uzatma konusunda herhangi bir limit yoktur. Teknelerin o günkü programı müsait ise ücreti ödendikten sonra dilediğiniz kadar kiralama yapabilirsiniz. Tekne ve yatlar menü hizmeti alarak kiralanabileceği gibi kuru kiralama yapılıp dışarıdan kendi yiyecek ve içeceklerinizi de getirebilirsiniz. Ancak bu durumda hem servis esnasında yardım edilmesi hem de organizasyon sonunda temiz yapılması için kiralama şirketlerinin önerdiği sayıda garson hizmeti almanız gerekecektir. Özel bir gün kutlaması yapacaksanız ya sa şirketinizin önemli misafirlerini güzel bir şekilde ağırlamak istiyorsanız sizlere önerimiz tabi ki özel tekne kiralama seçeneğini kullanmanız olacaktır. Çünkü tamamen sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlanan tekne, menüler ve güzergah eşliğinde harika bir gün geçirme imkanını ancak bu şekilde yakalayabilirsiniz. Boğazda uzun senelerdir profesyonel olarak özel tekne ve yat kiralama hizmeti veren www.bogazturu.com firması ile gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz. Sadece yaz aylarında değil kış aylarında da ara vermeden 12 ay kesintisiz olarak tekne kiralama hizmeti veren firma her türlü bireysel ve kurumsal organizasyon için yemekli ya da yemeksiz olarak ekonomik, lüks ve mega özelliklere sahip tekne ve yat kiralama hizmeti veriyor. Firmanın sıklıkla organize ettiğini bireysel turlara örnekler vermek gerekirse düğün organizasyonları, nişan törenleri, doğum günü partileri, sürpriz evlenme teklifi organizasyonları, kahvaltı turları, yıldönümü yemekleri, yüzme turları, fasıl eğlenceleri ve iftar yemeği organizasyonları sayabiliriz. Kurumsal organizasyon olarak da iş yemeği görüşmeleri, bayi toplantıları, motivasyon geceleri ve mezuniyet balolarını söyleyebiliriz. Kısacası aklınıza gelen her türlü yemekli ve yemeksiz organizasyonu firmanın filosunda yer alan tekne ve yatlarda mükemmel bir şekilde organize edebilirsiniz.

Hem de ekonomik açıdan bütçenizi sarsmayacak ücretler karşılığında.. Şirket sitesine giriş yaparak boğazda tekne turu organizasyonları ile ilgili her türlü bilgi, görsel ve fiyat listesine erişim sağlayabilirsiniz. Firma son derece şeffaf bir fiyat politikası izlediği için tekne ve yat kiralama fiyatları ile menü ve ekstra hizmet fiyatları sitede detaylı şekilde "Fiyatlar" sayfasında yazılmış durumda. Sitede ayrıca organizasyonu yapılan turlarla ilgili merak edilen tüm sorular ve cevapları ile fotoğraf ve videolar paylaşılmış. Kısacası daha önce hiçbir şekilde tekne turu aktivitesine katılmamış kişiler dahi siteye girdiklerinde merak ettikleri tüm soruların en net cevaplarını bulup gerekli olan ön bilgiyi fazlasıyla almış olacaklar. Servis olarak sunulan yemek, kokteyl ve kahvaltı menüsü detaylarına "Menüler", rezervasyon için gerekli olan iletişim bilgileri için de "İletişim" sayfasına bakabilirsiniz. Beğendiğiniz tekne ya da yatın rezervasyonu için ön koşul firmaya kaparo ödemesinin gönderilmesidir. Kaparo ödemesini almadan rezervasyon yapmıyorlar. Kaparo olarak toplam ücretin yarısını firmanın hesabına yatırmanız ya da ofislerine giderek elden vermeniz gerekiyor. Yaz aylarında tekne ve yatlara olan yoğun talebi hesap ederek rezervasyon işlemi için elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz..

unnamed-1.jpgunnamed-2.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim