Halatla diğer tekne tarafından çekilen, gövdesi zarar gören ve kayalıklardan kurtulduktan sonra su almaya başlayan tekne yarıya kadar suya gömüldü.
Kıyıya yakın bir alana çekilen teknenin kurtarılması için çalışma başlatıldı.
DENİZ HABER AJANSI

Halatla diğer tekne tarafından çekilen, gövdesi zarar gören ve kayalıklardan kurtulduktan sonra su almaya başlayan tekne yarıya kadar suya gömüldü.
Kıyıya yakın bir alana çekilen teknenin kurtarılması için çalışma başlatıldı.
DENİZ HABER AJANSI
Tekne sahipleri, rampasız kaldı!Vatandaşlar, belediyeden ücretsiz ya da makul ücretli rampa talep ediyor. Plajyolu’nda yıllardır kullanılan halka açık tekne rampasının kapatılması, yüzlerce tekne sahibini mağdur etti. Tekne sahipleri adına konuşan Fatih Demir, Körfez’den Karamürsel’e kadar halka açık tekne indirme rampası kalmadığını söyledi.
35 milyon TL'lik tekne projesinde karar çıktıBodrum'da yapılması planlanan 35 milyon 185 bin TL'lik tekne/yat imalat, bakım-onarım ve çekek yeri projesinde ÇED süreci sonlandırıldı. Bakanlık, başvuru dosyasının yasal süre içerisinde yeniden sunulmaması üzerine süreci kapattı.
Bartın’da ilginç olay: Tekne’yi karadan yürüttülerOsmanlı Devleti döneminde savaşlarda kullanılmak üzere gemilerin üretildiği Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde üretilen 11 metrelik tekne adeta karadan yürütüldü. Dağları, tepeleri aşan balıkçı teknesi, evlerin de bulunduğu dar ve virajlı sokaklarda süren 3 saatlik yolculun ardından denize kavuştu.
Ukraynalı askerlere rehabilitasyon teknesiUkraynalı askerler için rehabilitasyon teknesi inşa ediliyor.
Denizlerin "Sultan"ı Rahmi M. Koç Müzesi'ndeAmatör denizciliği ülkemize tanıtan, basın dünyasının duayeni, deniz sevdalısı Necati Zincirkıran’a ait Sultan isimli klasik yelkenli, Klasik Tekneler Platformu tarafından düzenlenen “Yedinci Klasik Tekneler Buluşması’’ kapsamında gerçekleştirilen törenle Rahmi M. Koç Müzesi Denizcilik Koleksiyonu’na katıldı.
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı