• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 19 °C

Bodrum Denizciler Derneği’nin Yeni Başkanı Erol Erdoğan oldu

Bodrum Denizciler Derneği’nin Yeni Başkanı Erol Erdoğan oldu
Bodrum Denizciler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu'nda üç dönemdir görev yapan Başkan Mustafa Demiröz ile Erol Erdoğan’ın listeleri yarıştı. 714 oy alan Erol Erdoğan, Bodrum Denizciler Derneği’nin yeni başkanı oldu.

Bodrum Denizciler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Genel Kurul’da yaptığı konuşmasında “Ülkemiz ve özellikle ilçemiz denizcilik açısından çok kritik bir süreçten geçmekte. Bu kritik sürecin bize göre en önemli kısmı, bizlerin yaşam alanlarımızda boğulmaya çalışılmamız. Yaşam alanlarımızın bir bir elimizden alınarak, Bodrum denizcilerinin bir marka haline getirdiği mavi yolculuk, yani deniz turizmi alanlarının ağızları sulanan bazı kesimlerce yağmalanmak istenmesi. Ben bütün denizci arkadaşlarımı bu konuda her zaman birlik içerisinde uyanık olmaya ve bu mücadeleleri yapan herkesi desteklemeye davet ediyorum. Çünkü bugün sahip olduğumuz en önemli sorunumuz budur” şeklinde konuştu.

Bodrum Denizciler Derneği’nde 2 bin 49 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğunu ifade eden Demiröz, “Ama bugün baktığınızda 2 bin 49 üye içerisinde bu görevlere talip olan 50 kişiyi geçmiyor. O yüzden bu görevlere talip olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, kutluyorum ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütlenmesinde elini taşın altına koyarak göreve talip olan herkes bunu büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde gerçekleştiriyorlar” dedi.

untitled-12-089.jpg

Mustafa Demiröz’ün konuşmasının ardından Saygı Duruşu’nda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Divan Heyeti oluşturuldu, faaliyet raporları ve tahmini bütçe okunup ibra edildi. 3 yıl ve üzeri aidatlarını ödemedikleri için üyeliklerine son verilen üyelerin bakiye borçları ve durumları görüşüldü. Yurtdışı fuarlara katılan üyelerin yol, yemek ve konaklama giderlerinin belgelendirmek kaydıyla dernek bütçesinden ödenebilmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi görüşüldü. Bodrum Denizciler Derneği’nin üyesi olduğu Denizcilik Federasyonu delegeleri seçildi.

Daha sonra derneğin yönetim, denetim ve disiplin kuruluna aday olan asil ve yedek üyelerin tanıtımı yapıldı, ardından seçime geçildi. Toplam 1096 üye oy kullandı. 7 oy geçersiz sayılırken 714 oy alan Erol Erdoğan’ın listesi seçimi açık farkla kazandı. Mustafa Demiröz’ün listesi ise 375 oy aldı.

untitled-10-080.jpg

Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan Mustafa Demiröz, “Görev yaptığımız 3 dönem boyunca bizlere gösterdiğiniz teveccüh ve bu güzide dernekte görev yapma şerefini bize bahşettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimi kazanan Erol Erdoğan ise, yaptığı konuşmada “İnşallah sizlere layık olmaya çalışacağız. Bu derneği hep beraber yükselteceğiz. Sadece bu ekiple değil, hepimiz hep beraber çalışıp, hep beraber yükselteceğiz. Tek bir amacımız var, Bodrum Denizciler Derneği’ni bir adım daha öteye taşımak. İyi fikirleri ve düşünceleri olan arkadaşlarımızı her zaman aramıza bekleriz. Bizlere yol göstersinler, her zaman beraberiz. Divan başkanımıza ve geçmiş dönem başkanımız Mustafa Demiröz ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Seçimli Olağan Genel Kurul sonunda 2 başkan adayı da birbirlerini kutlayarak basına fotoğraf verdiler.

untitled-14-076.jpg

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Semra Bilgili

Metin Akbaş

Bilgün Gündaş

Bülent İbrahim Turan

Erdem Duran

Fethi Kasırga

Hasan Hüseyin Koç

Hasan Zeybek

Süleyman Köylü

Şevket Nalbantoğlu.

Denetim Kurulu Asil Üyeler:

Reşat Uzun

Murat Çetok

Hasan Çeleptaş

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri:

Mazlum Ağan

Uğur Özsarsılmaz

untitled-13-080.jpguntitled-11-082.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim