• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

Boat Show, yepyeni tekneleri 'Tekne defilesi' ile görücüye çıkardı

Boat Show, yepyeni tekneleri 'Tekne defilesi' ile görücüye çıkardı
35. yaşını kutlayan Uluslararası İstanbul Boat Show, lansman teknelerini dün akşam Suaada'da düzenlediği 'Boat Show Tekne Defilesi' ile sergiledi.

İstanbul Boğazı daha önce böyle bir etkinliğe şahit olmadı. Denizde düzenlenen tek marin fuarı olma ayrıcalığına sahip İstanbul Boat Show, uzun yıllar daha sektöre liderlik ve öncülük ederek ilklere imza atmaya devam edecek.

İstanbul Boğazı’nın büyülü atmosferi, çok özel bir defileye ev sahipliği yaptı. Uluslararası İstanbul Boat Show’un yaklaşık 250 milyon Euro değerindeki yüzen hazineleri İstanbul Boğazının podyuma dönüşen sularında adeta denizkızları gibi süzüldü.

İstanbul Boğazı’nda yıldızların altında gerçekleşen yat defilesini iş dünyası, cemiyet hayatından ve medya dünyasından deniz tutkunu seçkin ve çok özel davetliler izledi. 
Ayrıca 1-4 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 2015 yılı, Extreme Sailing Series™’in 7. Ayağı’nda yarışan ilk Türk Extreme 40 takımı olan Team Turx sporcuları da Yat Defilesi’ne katıldı. 

Uluslararası İstanbul Boat Show, daha uzun yıllar sektöre liderlik etmeye ve ilklere imza atmaya devam edeceğe benziyor.

Yat Defilesi, Yacht Türkiye Dergisi ve UBM’in organizasyonuyla Türkiye’de deniz üzerinde düzenlenen tek marine fuarı Uluslararası Istanbul Boat Show’un 35. yılı için Suada-Galatasaray Adası’nda düzenlediği Gala Gecesi kapsamında gerçekleşti.

Boat Show 35. Yıl Gala Gecesi’nde konuşan UBM EMEA (İstanbul) Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Başkanı Haluk Balcı, “Türkiye’nin ilk, en eski ve en deneyimli marine fuarı Uluslararası İstanbul Boat Show 35’inci yaşını kutluyor. 35 yılda Boat Show’a yaklaşık 7bin firma, 21bin civarı yerli ve yabancı marka ve 1 milyonu aşkın ziyaretçi katıldı. Yaklaşık 2 milyar dolar da iş hacmi yaratıldı. 

Amacımız ve en önemli hedeflerimiz, ülkemizde yat sektörünün ve denizcilik kültürünün gelişmesine katkı sağlamaya devam etmek. İnanıyor ve biliyorum ki, Uluslararası İstanbul Boat Show, daha uzun yıllar sektöre liderlik etmeye ve hem katılımcılarına hem de ziyaretçileri için ilklere imza atmaya devam edecek” dedi.

Sunuculuğunu Fatih Türkmenoğlu’nun üstlendiği Gala Gecesi’nde UBM EMEA (İstanbul) Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Başkanı Haluk Balcı tarafından İstanbul Boat Show’u başlatan Onur Konuğu Nuri Tığlıoğlu’na teşekkür plaketi verildi. 

Konuklar ülkenin ve dünyanın birçok yerinde büyük partilerde DJ’lik yapan Number One Yayın Yönetmeni Mert Hakan çaldığı müzikler eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.

Boat Show, yepyeni lansman teknelerini İstanbul Boğazı’nda Yat Defilesi ile sergiledi
Uzun yıllar deniz tutkunlarının hafızalarında yer edinecek İstanbul Boat Show Yat Defilesi’ne katılan lansman tekneleri davetlilerin beğenisini topladı. Boat Show’un en pahalı teknesi olan ve tarzın ve seçkinliğin baştan çıkarıcı kombinasyonu Sunseeker 86 Yacht ile keskin omurgalı teknesi ve şık güverte profili denize elverişli bir tutuş ve zamansız bir görünüm sunan Top Leisure Jeanneau 54, Cannes Boat Show’dan sonra ilk kez Türkiye’de Uluslararası İstanbul Boat Show’da sergilenecek.

Kişiye özel haute couture yat imalatı yapan saygın İtalyan tersanesi Cantiere Se.Ri.Gi. Di Aquileia Srl. tarafından üretilen, göz alıcı performans gezi yelkenlisi Solaris 58’in lansmanı ilk defa Türkiye’de Boat Show’da yapılacak. Marka da ilk defa Türkiye pazarına Uluslararası İstanbul Boat Show ile girecek. 

Vira Yatçılık, hızlı, yüksek performanslı, çekici ve lüks bir keyif teknesi olan Escape 1080 Soley’in,  Ege Yatçılık da 28 metrelik tam boyuyla Uluslararası Istanbul Boat Show’un en uzun teknesi Nimir’in Türkiye’de ilk kez lansmanlarını gerçekleştirecek. Denizci bir motoryat olan Es Line 55 ve Tezmarin’in başdöndürücü özel yelkenlisi ve katamaran sevdalılarının gözdesi Lagoon 450 de yat defilesinde sergilenen özel tekneler arasında yer aldı.

35. Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı, bu yıl 6-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Pendik Marintürk İstanbul City Port'ta gerçekleşecek. 

Deniz üzerinde düzenlendiği için karada yapılan fuarların aksine 40 metreden uzun tekneler de dâhil olmak üzere farklı boylarda megayat, süperyat, motoryat, yelkenli, katamaran ve sürat tekneleri ile çeşitli tekne donanımları, malzemeleri ve aksesuarları, 6 gün süresince 35. Uluslararası İstanbul Boat Show’da sergilenecek. 

35.Uluslararası Istanbul Boat Show 2015 Lansman Tekneleri  

 86 Yacht

Model: 86 Yacht
Fiyat:  3,670,000.00 Sterlin
Teknik Özellikler
Tam Boy: 26,30 
Genişlik: 6,47
Ağırlık: 67 ton
Yakıt kapasitesi: 11.000 lt
Su kapasitesi: 1.400 lt
Motor: MTU 10V 2000 M94  
Firma: Sunseeker Turkey

Uluslararası İstanbul Boat Show’da sergilenecek en pahalı tekne olan 86 Yacht, Cannes Boat Show’dan sonra ilk defa Boat Show’da yer alıyor. 

Tarzın ve seçkinliğin baştan çıkarıcı kombinasyonu 86 Yacht, her açıdan beklentileri karşılıyor. Önden arkaya her detay, mükemmel şekilde ele alınmış. İçindeki ana salon; doğal ışık ile dolan yüzeyleri, detayları elde tamamlanmış mobilyaları ve gelişmiş teknoloji ürünleri ile geniş bir karşılama alanı. Bu olağanüstü tasarım ve işçilik, yat sahibinin özel kamarasının ve misafir kamaralarının mahremiyeti ve lüksü bir arada sunduğu alt güvertede de devam ediyor.  

Bu yat, görkemli bir tasarımdan çok daha fazlası. Yaklaşık 30 deniz mili hızı ile konuklar, güverte köprüsünden canlandırıcı bir açık hava seyrini deneyimleyebilir ve hem ön hem arkada yer alan oturma alanlarında göz alıcı manzaranın keyfine varabilir. Geleceğin mükemmeli. Günümüzün klasiği.

Sunseeker 86 Yacht’ın en keyifli alanlarından biri ise, yemek bölümünden kapı ile ayrılan, mutfak-bar ve kumanda mahalli. Sancak taraftan kumanda mahalline, iskele taraftan ise geniş mutfağa geçiliyor. Mutfak ile kumanda mahallini ise, yarım daire şeklinde bir bar ayırıyor ve bu yerleşim, seyir sırasında kaptan ile konukların rahat bir ortamda sosyalleşmesini sağlıyor. İki kişilik donanımlı ve de havalı kumanda mahallinin yanında ise L şeklinde bir koltuk ve masa da var. Ana güvertenin baş tarafında, dış mekânda ise çok geniş bir oturma grubu-masa ve güneşlenme alanı yer alıyor.

Teknenin üçüncü ve en keyifli dış yaşam mahalli ise kuşkusuz flybridge. Üzeri hardtop ile kapalı üst güvertenin açık bölümünde dört beş kişilik güneşlenme yatağı, kapalı bölümünde ise büyük bir oturma grubu ve masa, karşısında bar yer alıyor. Flybridge’in kumanda mahalli de ana güvertedeki gibi kaptanın konuklarla sohbet edebilmesi için U şeklinde bir oturma grubuyla karşı karşıya konumlandırılmış.   

İddialı tasarım ve işçilik, şık asma merdivenle inilen alt bölümde de kendini gösteriyor. Hem ana kamara hem de misafir kamaraları, mahremiyet ve konfor sunuyor. Alt güvertede tavan yüksekliği her yerde en az 1,98 metre. Teknenin vasatındaki ana kamara, karşılıklı koltuklar ve masasıyla tekne sahiplerinin baş başa kahvaltısı için düşünülmüş. Çalışma-makyaj masasının yanı sıra burada bir de içinde yürünebilecek gardrop ve geniş banyo yer alıyor. Baş taraftaki VIP kamara da nerdeyse ana kamara kadar konforlu. Teknenin iki tek yataklı misafir kamaraları da özel banyoları ve çok geniş pencereleriyle konuklarını rahat ettirecek nitelikte. Alt güverte için beş kamaralı bir yerleşim planı da mevcut.

Motor dairesinin arkasındaki dört kişilik mürettebat bölümüne ise, konukların mahremiyeti açısından ayrı bir girişle ulaşılıyor. Burada mürettebatın rahatı için rahat bir salon da mevcut. Mürettebat bölümünde geçilen motor dairesi, içinde rahatça ayakta durulabilecek yükseklikte, yani kolay çalışma imkânı sunuyor. 1.000 deniz mili seyir menzilli teknenin dolapları da uzun seyirler için fazladan depolama alanı sağlıyor.  

Sunseeker 86 Yacht, gövde tasarımı sayesinde 67 ton ve 86 feet’lik bir tekneden beklenenden daha düşük motorlarla yüksek hızlara ulaşıyor. 86 Yacht, 2X1.662 HP MTU motorlarla 26, 2X1.925 MTU motorlarla ise 30 knot azami hız yapıyor. Süperyat, 12-18 knot arası hızda tasarruflu seyir gerçekleştiriyor. 

Solaris 58

Model: Solaris 58
Fiyat: 952.000 Euro
Teknik Özellikler
Tam Boy: 17,50
Genişlik: 5,05
Derinlik: 2.65 ( opsiyonel) 3.20
Yakıt kapasitesi:    500 lt
Su kapasitesi: 800 lt
Motor: 150 Hp
3 Kabin, 3 WC + Kaptan kamarası
Firma: Cantiere Se.Ri.Gi. Di Aquileia Srl.

İlk Defa Türkiye’de Boat Show’da lansmanı yapılacak. Marka da ilk defa Türkiye pazarına Uluslararası Istanbul Boat Show ile giriyor.

Kişiye özel haute couture yat imalatı yapan saygın İtalyan tersanesi Cantiere Se.Ri.Gi. Di Aquileia Srl. tarafından üretilen, Arjantinli designer Soto Acebal’in tasarladığı gözalıcı performans gezi yelkenlisi. Semi custom olarak sipariş üstüne imal edilen Solaris 58’in yıllık imalat adedi 6 /7. Sağlamlığı, denizciliği, performansı ve kullanım kolaylığı özellikleriyle öne çıkan Solaris 58’lerin ortak özelliği tek kişinin kumanda edebilmesi. Teknenin her noktasında üstün işçilik kalitesini görebilmeniz mümkün. Baş döndürücü özel bir yelkenli.

50' ve 80' arası özel ve yarı özel üretim yatlarda dünyada lider konumda. Solaris'in tarihi ve geleneksel kalitesi, yapım açısından nadir bir kalite ve denizde davranış açısından Soto Acebal tekne serilerinin olağanüstü özellikleri ile ortaya konmuş. İdeal dengeyi korumak için tüm değişken ağırlıkların geminin tam ortasına dağıtılmasına özellikle dikkat edilmiş. 

Son yıllarda Solaris teknelerinin tipik yüksek "omurga"sı, arka bölümlerin şekline daha fazla yuvarlaklık katmak ve sonuç olarak da sürüklenmeyi azaltmak için tasarlanmış. Bu tasarıma, seyir sırasında daha iyi dalga penetrasyonu ve daha az baş-kıç hareketi gibi bir dizi avantaj sağlamak için nispeten ters bir pruva dâhil edilmiş. 

Yelken halatları ve ıskotaları, tek kişiyken bile kolay kontrol için dümenin yakınındaki güverte köprüsüne doğru yönlendirilmiş. Müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak farklı iç döşeme seçenekleri var. Farklı olan bir özelliği ise yardımcı yan botun kolay kontrol edilmesi için dik ırgat tarafından desteklenen, tamamen su geçirmez olan ve dış motoru çıkarma ihtiyacı olmadan uzunlamasına erişilebilen yan bot garajı.

Escape 1080 Soley

Model: Delphia Escape 1080 Soley
Fiyat: 138.000 Euro
Teknik Özellikler
Tam Boy: 10,80 m
Genişlik: 3,45 m
Yakıt kapasitesi: 300 lt
Su kapasitesi: 300 lt
Motor: 115/180 HP
Firma: Vira Yatçılık

Türkiye’de ilk kez lansmanı yapılacak. 

Escape 1080 Soley, büyük bir motora sahip olmasına rağmen ekonomik, yarı-planning özelliğine sahip gövdesi sayesinde hızlı, yüksek performanslı, çekici ve lüks bir keyif teknesidir. Tam bir denizci olan Escape 1080 Soley, bu özelliğini destekler nitelikte büyük bir yakıt ve temiz su tankına sahiptir. Bu sayede uzun süreli gezilere kolaylıkla çıkabilir. Hatta opsiyon listelerinde mevcut olan su arıtma sistemi ve rüzgar jeneratörü sayesinde tekne tam bir gezi yatına dönüştürülebilir.

10.8 metrelik boyuyla tekne geniş bir  ekibin tüm beklentilerini karşılayabilir ve kiralama yapılmak için de çok uygundur. B kategorisine alınmasını sağlayan güçtü gövdesi ve yapısı sayesinde en çetin hava ve deniz koşullarıyla rahatlıkla başa çıkabilir. Teknenin üretim sürecinin başından itibaren sahibinin kullanımına yönelik olarak şekillendirilebilir ve tekne sahiplerinin beklentilerine ve taleplerine göre istenilen ev ortamı kolaylıkla yaratılır.

2 veya 3 kabin versiyonlarıyla sipariş edilebilen Soley 1080, güverte üstünde geniş bir güneşlenme alanı, güvertenin altında ise havadar bir salon ve kullanışlı bir mutfağı içinde barındırır. Bu üstün özellikleri sayesinde Delphia Escape Soley 1080, denizcilik camiasında da büyük yankı uyandırmış ve "European Power Boat of the Year 2013/14" ödülüne aday gösterilmiştir.

Nimir

Model: Nimir
Fiyat: 3,5 Milyon USD
Teknik Özellikler
Tam Boy: 28 m
Genişlik: 7 m
Yakıt kapasitesi: 17.000 L
Su kapasitesi: 5.200 L
Motor: YANMAR 700 HP 2200 
Firma: Ege Yatçılık

28 metrelik tam boyuyla Uluslararası İstanbul Boat Show’un en uzun teknesi Nimir, ilk kez sergilenecek. 

28 m boyunda 7 m eninde sac gövdeye sahip Nimir Ege Yat’ın inşa ettiği 46. Tekne. Yatın en önemli özelliklerinden biri ana güvertede ve üst güvertede olmak üzere son derece ferah 2 master kabinin mevcut olması. Üst güvertedeki master kabin duşu tuvaleti, giyinme odası ve kendine özel terası ile tekneden tamamen izole olabileceğiniz bir mekân. Alt güvertede de 2 VIP, 2 çift yataklı kabinle teknede, 12 misafirin geceleyebileceği toplam 6 kabin bulunuyor. Mürettebat için baş tarafa da 2 adet kabin var. Tüm kabinlerde duş ve tuvalet ayrı. 

Güçlü ve net çizgilere sahip Nimir’de sade ve klasik mobilyalar ve döşemelerde toprak tonlarını kullanılarak dekorasyonda sadelik ön planda tutulmuş. Banyolarda doğal Muğla Mermeri, cam duş bölmeleri ve TECMA marka tuvaletler HANS GROHE armatürler kullanılmış. Salonda son derece ferah 12 kişinin rahat yemek yiyebileceği büyüklükte krom ayaklı cam masa ve uzun bir kanepe bulunuyor. Tüm misafirlere hizmet verebilecek kapasitede pişirme, servis ve depolama alanına sahip mutfağı da ana güvertenin sancak tarafında. 

2 adet YANMAR 700 HP 2200 rpm ana makine, 2 adet 28 kW KOHLER jeneratörün bulunduğu makina dairesi çok daha büyük yatlarda görmeye alışkın olduğumuz ferahlıkta ve düzende. Tekne 17 bin litre mazot tankı kapasitesi ve 5200 lt su tankı kapasitesi ile ikmalsiz olarak, aralıksız uzun seyirleri mümkün kılıyor. WEBASTO merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, SIDE POWER baş pervane, HP su yapıcı, INTELLIAN uydu gibi birçok ekstrası bulunan yatın tüm navigasyon elektroniği SIMRAD marka.

Kıçtaki yüzme platformu üzerinde bir transformer, OPACMARE elektro hidrolik paserella ve üst güvertede OPACMARE bot vinci mevcut. Teknede 50 HP Yamaha motor ve GRAND marka 4.20M fiber tabanlı şişme servis botu bulunmakta. Nimir, seyir konforu, yakıt performansı ve net çizgileriyle ön plana çıkıyor.

Jeanneau 54

Model: Jeanneau 54
Fiyat: 335.600 Euro
Teknik Özellikler
Tam Boy: 16,16 m
Genişlik: 4,92 m
Yakıt kapasitesi: 240 L
Su kapasitesi: 724 L
Motor: Yanmar 75 Hp/55 kW Sail Drive
Firma: Top Leisure – Jeanneau

Jeanneau 54, Cannes Boat Show’dan sonra Türkiye Lansmanı ile Uluslararası İstanbul Boat Show’da sergileniyor.

Yaşam tarzınıza göre tasarlandı. Jeanneau 54'ün her noktası, sizin yaşam tarzınıza uyacak şekilde sıfırdan tasarlandı. Akıllı VIP iç dekorasyondan ferah dümen odasına, yardımcı yan botun kolay ve dikkat çekmeyen yönetimine ve yenilikçi arka terasa kadar boydan boya, daha önce görülmemiş çözümler ile dolduruldu. Her detay ve işlev, gemideki hayatı ve seyir deneyimini güzelleştirmek için şekillendirildi.

Jeanneau 54, keskin omurgalı teknesi ve şık güverte profili denize elverişli bir tutuş ve zamansız bir görünüm sunan Philppe Briand'ın ve her ergonomik detaya titiz yaklaşımı ve yüksek kalite materyal seçimi süper yat görünümünü ve hissini güçlendiren Andrew Winch'in yakın iş birliğinden doğdu.

Es Line 55

Model: Es Line 55
Teknik Özellikler
Tam Boy: 15,9
Genişlik: 4.30
Yakıt kapasitesi: 1.200 lt
Su kapasitesi: 300 lt
Motor: 435 HP dizel Volvo Penta/iki adet IPS800 Volvo Penta 
Firma: S Line 

Ustalık eseri olan Es Line 55, ideal boyutlarda, denizci bir motoryattır. 2 adet çift kişilik yatak ve iki misafir yatağının yanında 12 kişilik yolcu kapasitesiyle gece gündüz konuklarına konfor ve mahremiyet sağlar.

2adet 435 HP dizel Volvo Penta veya iki adet IPS800 Volvo Penta motor seçenekleri 55 feet lobster’ı kısa sürede yüksek süratlere ulaştırırken, kusursuz ahşap işçiliği ve deri döşemeleriyle göz doldurduğu kadar konfor ihtiyacını da en üst düzeyde karşılar. Her türlü deniz koşulunda güvenle seyir yapabilen CE-B kategorisinde, alışılmış motor yatlardan oldukça farklı ve güçlü bir yattır. Es line 55, hem tekne sahibinin hem de bir kaptanın kullanılabileceği şekilde tasarlanmıştır. Kıyı ve iskeleye yanaşmada yolcuların rahatlıkla karaya çıkabileceği teleskopik paserella sistemine sahiptir.

Tam bir boğaz teknesi olan Es Line 55’te baş tarafta master kamara ile iskele ve sancak taraflarında misafir kamaraları ile toplam 3 kamara bulunmaktadır. Master kamaranın kendine özel tuvaleti bulurken, misafirler için ayrı bir tuvalet daha bulunmaktadır. Es Line 55 hard top teknesinin hatları arasında iyi tasarlanmış geniş borda dolapları ile kendisinden daha büyük yatların kamaralarının depolama hacmine sahiptir. Kamaralarda ve banyoda kullanılan malzeme ve işçilik seviyesi de en üst düzeydedir. Üst salona geçişte genişlik ve kullanışlılık kaliteli mobilya işçiliği ile birlikte hemen göze çarpmaktadır. Teknenin tüm ekipman ve malzemeleri VIMAR, LOFRANS, VICTRON, RAYMARINE, ISOTTA, BESENZONI gibi dünyanın en kaliteli ve önde gelen markalarından seçilmiştir. 

Lagoon

Model: Lagoon 450
Fiyat: Fiyat bilgisi paylaşılmadı
Teknik Özellikler
Tam Boy: 13,96 m
Genişlik: 7,84 m
Yakıt kapasitesi: 2 x 500 l
Su kapasitesi: 2 x 175 l
Motor: 2 x 40 HP to 2 x 55 HP
Firma: Tezmarin

Baş döndürücü özel bir yelkenli. 3.000’in üzerinde teknesi yedi denizlerde dolaşan Lagoon, dünyanın en büyük katamaran üreticisi. Kalitesinden ve daha fazla konfor arayışından vazgeçmeyen markanın katamaran sevdalılarının gönlünde taht kurmaya devam ediyor.
Performansı, güverte alanı, kamaraları, kısacası her yönüyle üstün bir model Lagoon 450. Lagoon uzmanlığının bir sonucu olarak, iç yerleşimi sayesinde rakiplerinden daha ferah, martı kanadı şeklindeki köprüsüyle kötü hava şartlarında bile güvenli ve rahat. 

14 metrelik teknenin U şeklindeki mutfağı, kokpit ve salon arasında yer alıyor. Üç ya da dört kamaralı yerleşim planı seçeneğine sahip. Üç kamaralı versiyonda, master/owner kabinde rahat bir koltuk ve çalışma masası ya da makyaj masası olarak kullanılabilecek bir masa konumlandırılmış. 

ROCKHARBOUR 42

Model: ROCKHARBOUR 42
Fiyat: 385.000 Euro
Teknik Özellikler
Tam Boy: 13 m
Genişlik: 4.20
Yakıt kapasitesi:    1500 lt
Su kapasitesi: 500 lt
Motor: 2x370 HP Volvo IPS(Volvo IPS 500)
2x430 HP Volvo IPS(Volvo IPS 600)-Opsiyonel
Firma: Concept Marine

Açık denizler, sert havalar için dizayn edilen Rockharbour, Miami ye olduğu kadar İstanbul Boğazı’na da en çok yakışan teknelerden biri. 13 m. Boyunda 4.20 m eninde denizci gövdesi, etkileyici tarzı ile beğenileri üzerinde toplayan Rockharbour, Volvo Penta IPS motorlar ile üstün manevra kabiliyetine sahip olarak Türkiye de GCG Marine tarafından üretiliyor.

Geniş kıç güvertesi, konforlu güneşlenme minderleriyle ön güvertesi ve rahat yürünebilen yan güvertesi tamamen Birmanya tiki ile kaplanmış, iç mobilyalarda ise maun veya meşe tercih edilebiliyor. Salonda ayrı oturma bölümü, kaptan köşkü, kıç güverteye de hizmet eden TV ünitesi, müzik sistemi,  iç ve dış mekânlarda buzdolapları, grill ve lavabolar ile tam bir eğlence merkezi.

Farklı motor seçenekleri ile 45 mili bulan sürate ulaşabilen bu denizci, 2 kabin ve kaptan kabini opsiyonları ile dostlarla geçirilecek unutulmaz anlar vaat ediyor. Türkiye de Concept Marine tarafından satışa sunulan Rockharbour, Boat Show da maharetlerini yakından göstermek üzere denizseverleri bekliyor.

Azimut 55 S

Model: Azimut 55 S
Fiyat: 1.110 .000 Euro
Teknik Özellikler
Tam Boy: 17.29 m
Genişlik: 4.75 m
Yakıt kapasitesi: 1.600 lt
Su kapasitesi: 590 lt
Motor: 3 x 435 mHP (320 kW) VOLVO D6 - IPS 600
Firma: Concept Marine

İtalyan yat devi Azimut’un S koleksiyonundan en dikkat çekici modeli 55 S tasarımındaki detaylar, deniz üstündeki tutuşu ve 3 motoruyla 36 deniz miline kadar çıkabilen süratiyle yeni nesil teknolojinin tüm detaylarını içinde barındırıyor. 17.29 metrelik boyu, 4,75 metrelik eni ve geniş platformuyla İtalyan dizaynının tüm zarifliği ve denizci asiliğinin tüm detaylarını kendi içerisine alan bu sportif sınıfın en gözde modeli 55 S, gözdesinin heybetli görüntüsüyle de övgüyü hak ediyor. 

3 kamara ve 1 mürettebat kamarısı bulunan 55 S, kamaralardaki geniş alanlar, doğal ışığı ve havayı içeri dolduran büyük lombozlar ve kabinlerde tercih edilen spor şık dekorasyonu ile lüksü ve konforu bir arada sunan İtalyan tarzını sonuna kadar hissettiriyor. 3 motoruyla 36 deniz miline çıkabilen güçlü performansı ile manevralarda dahi sarsıntısız bir seyir güce sahip olan 55 S,  tam bir denizci teknesi olduğunu her detayı ile hissettiriyor. 

Azimut 50 FLY

Model: AZIMUT 50 FLY
Fiyat: 810.000 Euro
Teknik Özellikler
Tam Boy: 16,88 m
Genişlik: 4,66 m
Yakıt kapasitesi: 2.200 lt
Su kapasitesi: 590 lt
Motor: 2 x 670 mHP (493 kW) Volvo D11
Firma: Concept Marine

İtalyan yat devi Azimut’un FLY kolleksiyonu için hazırlanan ve 2015 yılına damgasını vuran 50 FLY Avrupa MotorBoat Ödüllerinde En İyi Tekne seçildi. Azimut’un FLY koleksiyonu için tasarladığı Azimut 50 FLY, her Azimut modelinde olduğu gibi tam denizci olmasının yanı sıra, dış ve iç tasarımındaki iddialı çizgileri, lüks detayları, konforlu yaşam alanları ve yüksek, güçlü ve güvenli performansıyla dikkat çekiyor.

16,88 metrelik boyu ve 4,66 metrelik eniyle görüntüsünün ötesinde bir genişlik ve kullanışlılık sağlayarak tam bir İtalyan olduğunu her detayında ispatlıyor. Gövde tasarımındaki sert çizgileri ve sportif yapısıyla, iç tasarımındaki lüks ve en son teknoloji ile bezeli aksamlarıyla tüm vaktini sadece deniz üzerinde geçirmeye hazır hissettirecek bir baş yapıt.     

3 kamarası ve 1 adet mürettebat kamarası bulunan 50 FLY, her odasında sonuna kadar rahatlığı ve konforu lüks detaylarla donatarak hazırlanan iç dekorasyonu ve geniş lombozlar sayesinde gün ışığını ve denizi içinizde hissettirecek kadar tüm ince detaylara kadar düşünülmüş. 

Tasarımının yanı sıra güçlü her zaman her modelinde olduğu gibi 50 FLY’da performansıyla göz dolduruyor. Manevra kuvvetini izlerken bile hissettiren 50 FLY, tam manevralarsa serpinti olayını minimuma indirirken sarsıntısız ve rahat bir dönüş sağlıyor. Seyirde 26 knota ve maksimumda 32 knota kadar çıkabilen standart motor seçeneği ile tam bir performans yatı olduğunun altını çiziyor. 

boatshow-001.jpg

Deniz Haber Ajansı - Tarkan BİRİCİK, Atılay AŞKALE

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim