• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Bluemar'dan okyanus aşan hizmet

Bluemar'dan okyanus aşan hizmet
Peru’dan Singapur’a uzanan güçlü bir global hizmet ağıyla faaliyetlerini sürdüren Bluemar Denizcilik, gemi seyir halindeyken sunduğu bakım ve onarım hizmetleriyle müşterilerinin kârlılığını koruyor.

Türkiye denizcilik sektörünün önde gelen firmalarından Bluemar Denizcilik, gemi seyir halindeyken sunduğu bakım ve onarım hizmetleriyle, müşterilerine önemli maliyet avantajı sağlıyor. Dünyanın dört bir yanında gemilerin bakım ve onarımını üstlenen Bluemar, teknik hizmetler alanında müşteriye özel geliştirdiği projelerle dikkat çekiyor.

Bluemar, sunduğu teknik hizmetlerle, müşterilerine acil kurtarma, geminin genel restorasyonu, ultrasonik kalınlık ölçümü, çelik yenileme, yüzey hazırlığı ve kaplama, elektrik elektronik sistemlerin onarım ve bakımı, makine ve mekanik aksam onarımı ve bakımı konularında yardımcı oluyor.

Bluemar’ın mühendislik ve teknik yönetim biriminde, usta denizciler, gemi inşaat mühendisleri, gemi mühendisleri, kaynak uzmanları, elektrik ve elektronik mühendislerinden oluşan deneyimli bir kadro görev yapıyor. İlgili tüm denizci belge ve dokümanlarına sahip olan bu ekip, gerektiğinde gemilerde mürettebatın bir parçası olarak çalışabiliyor.

Denizde bakım ve onarım

Bluemar Denizcilik Kurucusu ve Genel Müdürü Selim Bagatur, bir geminin ticari faaliyetini durdurduğu an para kaybetmeye başladığını söylüyor ve ekliyor: “Bluemar olarak amacımız, her tür onarım ve bakım işini gemide ve seyir halindeyken gerçekleştirmek. Söz konusu onarım geminin deniz seviyesinin altında kalan gövde kısmında olmayacaksa, müşterilerimize çok özel çözümler sunabiliyoruz.”

Gemi onarım ve bakımına yönelik benzersiz bir hizmet portföyüne sahip olduklarını belirten Bagatur, “Müşterilerimizin sorunlarına özel çözümler geliştirebiliyoruz. Bu çözümlerle, maliyet avantajı sağlamayı ve hizmet verdiğimiz geminin operasyonunu engellememeyi hedefliyoruz. Teknik hizmet verirken gemi klasman şirketlerinin bütün kurallarını gözetiyoruz. Uygulamak istediğimiz yöntemi önceden tartışıyor ve görüş birliğine varıyoruz. Bu nedenle, asla bir sürpriz son yaşamıyoruz” diyor.

Çok yönlü hizmet anlayışı

Bagatur, teknik hizmetler konusunda rakiplerde olmayan bir çeşitlilik sunduklarını ifade ederek şöyle devam ediyor: “Örneğin, dünya genelinde kritik bölgelerde gerekli araçların ve ekipmanın olduğu alüminyum kutularımız var. Acil durumlarda bunları kısa sürede olay yerine yönlendiriyoruz. Gemisini satmak isteyenler için gemiyi kısa sürede yenileyip daha iyi bir duruma getiriyoruz. Gemi seyir halindeyken ultrasonik kalınlık ölçümü yapıp yenilenmesi gereken alanları tespit ediyoruz. Gerekirse, çelik yenileme yapıyor, kendimize has yöntemlerle yüzey hazırlık ve kaplama işini gerçekleştiriyoruz. Elektrik elektronik onarımı ihtiyaçları için, her iki ayda bir 20 günlük rutin kontroller yapıyor ve gerektiğinde en uygun mühendisi belirleyip gemiye gönderiyoruz. Eğitimli mühendis ve tesisatçılarımızla makine bakımı yapıyoruz. Yine, deneyimli mühendislerimiz sayesinde, gemileri durdurmadan anahtar teslimi kurulum projeleri sunuyoruz.”

Bluemar Denizcilik

Bluemar Denizcilik, 1994 yılında Selim Bagatur tarafından kuruldu. Dünyanın dört bir yanında her ölçekten denizcilik şirketine hizmet veren Bluemar, mürettebat yönetimi ve teknik hizmetler alanlarında kazandığı deneyim, yenilikçi fikirleri, kalifiye ve eğitimli ekibi ve bugüne kadar gerçekleştirdiği onlarca başarılı onarım projesi ile, müşterilerine her anlamda en iyi hizmeti sunmayı ilke eedinmiş. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan şirket, Lima (Peru), Kingston (Jamaika), Odessa (Ukrayna) ve Singapur’daki bölge ofislerinin yanı sıra Bulgaristan, Litvanya, Romanya ve Ukrayna’nın önde gelen acenteleriyle kurduğu ortaklıklarla da güçlü bir global hizmet ağına sahip.

bluemarshipsinline.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim