• BIST 10277.51
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 30 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 27 °C

Bir kısım Azeri basını Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'na itibar suikastı yapmaya başladı

Bir kısım Azeri basını Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'na itibar suikastı yapmaya başladı
Azerbaycan merkezli bir kısım medya kuruluşu, Palmali Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'na "Fotoshoplu Trump" fotoğrafı üzerinden itibar suikastı yapmaya başladı.

ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump'ın Washington'da gerçekleşen yemin törenine katılan Palmali Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'na, bir kısım Azeri basınında "Fotoshoplu Trump" fotoğrafı üzerinden itibar suikastı yapılmaya başlandı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın davetlisi olarak Washington Kongre Merkezi'ndeki Özgürlük Balosu'na katılan Palmali Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump ile yapılan görüşme sonrası Kongre Merkezi'nde çekilen fotoğraflar, Azeri basınına servis edildi.

Ancak 20 Ocak 2017 tarihinde Kongre Merkezi'nde çekilen resimler, önceki gün Palmali'nin patronu Gurbanoğlu adına açılan "MubarizMansimovQurbanoglu" feyk hesabından Trump'la beraber fotoshoplu olarak fotoğraflar yayınlandı.

Bir kısım Azeri basını, facebook'taki feyk hesabından bu resimleri alarak, "Azeri Milyarderin Trump'la çekilen resimleri fotoshoplu çıktı" başlığıyla haberleştirilirken, Palmali Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'nu sahtekarlık yapmakla suçladı.

AZERİ BASINININ KULLANDIĞI FOTOSHOPLU FOTOĞRAFLAR

azeribasini_buyuk.jpg

Konu ile ilgili Deniz Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulunan Palmali Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, bu tür iddiların kendisini üzdüğünü kaydederek, "Benim facebook'ta şahsıma açılmış hesabım yok. Sadece şirketimiz adına açılmış bir tane resmi hesap var. Benim adıma açılmış onlarca sahte hesap bulunuyor. ABD Başkanı Trump'la fotoshoplu resim bu feyk hesapların birinde yayınlanmış. Azerbaycan'da bir iki basın kuruluşu bu haberleri bu feyk hesaplarından alıp, yayınladıktan sonra, resimlerinin fotoshoplu olduğunu belirterek, kişilik haklarıma hakarette bulundular. Ayrıca Palmali Şirketinin Bakü ofisinden bir arkadaşımız bu fotoshoplu resimleri alıp bir kaç yere göndermiş. ABD'nin sayın Başkanı Donald Trump ile bir tanışıklığım bulunuyor. Kendisinin Başkan seçilmesinden sonra 20 Ocak 2017 tarihinde yapılan yemin törenine davetliydim. Daha sonra Kongre Merkezi'nde verilen resepsiyona katıldım. Burada Sayın Başkan Trump'la görüşme imkanım oldu. Türkiye ve Azerbaycan hakkında kısa bir sohbetimiz oldu. Hatta kendisine ABD'de ofis açacağımızı ifade ettim" diye konuştu.

Facebook'ta bulunan hesaplarla alakası olmadığını ve Facebook'ta bulunan hesapların fan veya feyk hesabı olduğunu dile getiren Palmali Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, kendisi hakkında hakarete varan ifadelerden dolayı, Azerbaycan'daki bazı basın kuruluşlarını mahkemeye vereceğini sözlerine ekledi.

KONGRE MERKEZİ'NDE ÇEKİLEN ORJİNAL FOTOĞRAFLAR

beyazsaray_davetiye_2.jpg

beyazsaray_davetiye_3.jpg

beyazsaray_davetiye_4.jpg

beyazsaray_davetiye_5.jpg

ÖZGÜRLÜK BALOSU DAVETİYESİ

beyazsaray_davetiye_1.jpg

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Vagif
06 Eylül 2019 Cuma 02:30
02:30
Gazetelerde falan büyük manşetlerle Siçar'dan Fetoya para akışı olduğu yazılmıştı amma bu adamlar yatırımcıyız diye Azerbaycan’dan gelip hala etrafta dolaşıyorlar. Biz bir şey duymadık. Artık hepsi bitti de garibanları mı topluyoruz?
68.146.128.207
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim