• BIST 11189.5
  • Altın 5734.871
  • Dolar 42.5496
  • Euro 49.5184
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 11 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 10 °C

BAYK, Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları tamamlandı

BAYK, Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları tamamlandı
Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen CFM-BAYK Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları tamamlandı.

Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen CFM-BAYK Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları tamamlandı.

Bodrum açıklarında düzenlenen yarışlara Türkiye'nin farklı bölgelerinden 48 teknede yaklaşık 500 sporcu katıldı. Her ayağı iki gün olmak üzere yedi ayaktan oluşan yelken mücadelesinin 2. ayağı, ikinci gün yarışları ile tamamlandı. Sporcular ikinci gün yarışlarında yaklaşık 20 millik Bodrum-Çelebi Adası-Kargı Adası-Çelebi Adası-Bodrum rotasında dalgalar ve birbirleri ile mücadele etti.

IRC-A, IRC-B ve destek sınıfı olmak üzere 3 ayrı sınıfta 8 ayrı grup olarak yapılan yarışlarda, Bodrum Sahil Güvenlik ve Bodrum Deniz Kurtarma ekipleri de önlem aldı.

İkinci gün yarışlarında, IRC-A 0'da "Arkas-Flying Box" isimli teknenin ekibi birinci olurken, IRC-A 1'de "Define", IRC-A 2'de "Marina Vista Keyif 60", IRC-A 3'de "Yedi Mavi- Shak Shuka", IRC-A 4'de "Layd Sun', IRC- B 1'de "Zagun", IRC- B 2'de "Blues 1", Destek sınıfında ise"Ar-ya" isimli teknelerin ekibinin birinci olduğu açıklandı.

CFM-BAYK Kış Trofesi 25-26 Şubat'ta 3. ayak yarışları ile devam edecek.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim