• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 17 °C

BAYGEM mezunlarını Boğaz turuna çıkardı

BAYGEM mezunlarını Boğaz turuna çıkardı
Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) kursiyerlerini Boğaz turuna götürdü.

Verdiği eğitimlerle gençlerin buluşma noktasına dönüşen Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) kursiyerlerini Boğaz turuna götürdü. BAYGEM'den sertifika almanın heyecanını yaşayan öğrenciler, aileleri ile birlikte katıldıkları tekne turuyla Boğaz'ın eşsiz manzarasının tadını çıkardı.

"Çay ve simit bizden, gelmesi sizden" sloganıyla öğrencilerini ve velileri, Boğaz turuna davet eden BAYGEM, Valide Sultan isimli gemiyle düzenlediği Boğaz turuyla öğrencilerine güzel bir gün yaşattı. Gezide gönüllerince eğlenen öğrenciler ve aileleri bol bol fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi. Boğaz turunun sürpriz ismi ise Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner oldu. Tura eşi Melahat Aydıner ile birlikte katılan Başkan Aydıner, öğrencilerin ve ailelerin bu mutluluğuna ortak oldu.

Boğaz turuna Başkan Aydıner'in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, AK Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Karadeniz ile BAYGEM Genel Koordinatörü Okan Aysu da katıldı.

"BAYGEM, gençlerimizi geleceğe hazırlıyor"

BAYGEM'in Bayrampaşa'da, gençleri geleceğe hazırlayan önemli bir merkez haline geldiğini belirten Başkan Aydıner, "Farklı branşlarda birçok eğitimi verme kapasitesine sahip olan BAYGEM'de gençlerimiz geleceğe daha güvenle bakarak yetiştiriliyor. BAYGEM sayesinde ülkesine ve vatanına bağlı bireylerin yetiştiriliyor olmasından dolayı çok mutluyum. Bugün bu güzel programda sevgili gençlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile bir araya geldik. Bu atmosferine oluşmasına katkı sunan ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman dediğim gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve yediden yetmişe hep birlikte Bayrampaşa olacağız" şeklinde konuştu.

15-25 yaş arası gençlere ücretsiz eğitim

Eğitimde bir marka haline gelen Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde (BAYGEM) 15-25 yaş arasındaki gençlere fotoğrafçılık, yazarlık, gitar, keman, bağlama, şan, piyano, tiyatro, halk oyunları, karaoke, sinema, masa tenisi, okçuluk, voleybol, futbol, tekvando, İngilizce, Osmanlıca, Arapça, akıl oyunları, değerler eğitimi, düşünce eğitimi, radyo programcılığı, diksiyon ve fotoşop üzerine çeşitli eğitimler veriliyor. BAYGEM'de eğitimlerin yanı sıra düzenlenen etkinliklerle de gençlerin moral ve motivasyonu en üst seviyede tutuluyor. 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim