Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kan şekerinin düşmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Erdoğan'ın durumunda kaygılanacak bir şey olmadığı ve hayati fonksiyonlarının normal olduğu açıklandı.
Başbakan Erdoğan'ın AKP TBMM Grup Toplantısı için Meclis'e geldiği sırada aracından inerken zorlandığı ve aracın kapısını açamadığı bildirildi. Başbakan, tansiyonunun düşmesi nedeniyle aracından inemedi ve korumaların yaptığı ilk müdahalenin ardından Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye yetiştirilen Erdoğan kardiyoloji servisinde müşade altına alındı ve tomografisi çekildi.
Başbakanlık sözcüsü Akif Beki, Erdoğan'ın kan şekerinin düştüğünü ve hastanede kontrol altına alındığını açıkladı. Beki, şu an tüm göstergelerin iyi olduğunu ve diğer kontrollerin yapıldığını belirtti.
Kaygılanacak bir durum olmadığını belirten Beki, grup toplantısına katılıp katılmayacağı sorusuna ise "Kendi takdirleridir" yanıtını verdi. Ancak aynı saatlerde grup toplantısının iptal edildiği açıklandı.
DOKTORU: İSTİRAHATA İHTİYACI VAR
Erdoğan'ın doktoru Başbakan'ın aşırı yorgunluk nedeniyle şeker değerlerinin düştüğünü, ancak hayati bir sorunu olmadığını söyledi. Ancak bu gece hastanede kalıp kalmayacağı açıklanmadı.
Dışişleri Bakanı Abdullah Gül de Başbakan'ın şeker değerlerinde bir düşme gözlendiğini ve telaşlanacak bir durum olmadığını belirtti. Gül, "Başbakan’ın gece ve gündüz yoğun çalışması ve oruç rahatsızlığı nedeniyle kan şekeri düştü. Kesinlikle tereddüt edecek bir şey söz konusu değil. Hastanede dinlendikten sonra istirahata çekilecek" diye konuştu.
Beki, arabada yaşanan sorun için ise Başbakan'ın hastalığı ile ilgili bir durum olmadığını belirterek aracın kilit sisteminde sorun yaşandığını söyledi.TOPLANTI İPTAL EDİLDİ
AKP Grup Başkanvekili Sadullah Ergin, Başbakan Erdoğan'ın rahatsızlandığı için hastaneye kaldırıldığını bildirerek, bu yüzden TBMM Grup Toplantısını iptal ettiklerini söyledi.Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de Başbakan Erdoğan'ın kan şekerinin düştüğünü bildirerek, ”Belki tansiyona bağlı bir rahatsızlık da olabilir. Güven Hastanesinde tedavi altında” dedi.DenizHaber.Com
Başbakan Erdoğan hastaneye kaldırıldı

Başbakan Erdoğan, tansiyonunun düşmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Erdoğan kardiyoloji servisinde müşade altına alınırken, kontrollerin yapıldığı belirtildi.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
ABD donanması yeni uçak gemisi için sözleşme imzaladıAmerika Birleşik Devletleri Donanması, yeni nükleer enerjili uçak gemisi projesi CVN-82 için askeri gemi inşa şirketi HII ile 336 milyon dolarlık bir ilk sözleşme imzaladı. Bu adım, geminin inşasında somut ilerlemeler kaydedilmesini sağlıyor.
İran, 77 gemiyi daha yaptırım listesine eklediTahran yönetiminin Hürmüz Boğazı geçişlerini denetlemek üzere kurduğu idare, kendi protokollerini ihlal ettiği gerekçesiyle 77 ticari gemiyi kara listeye aldı.
Batan Tuğberk İmamoğlu’nun kaptanı ölü bulunduSilivri açıklarında bulunan cansız bedenin, batan “Tuğberk İmamoğlu” adlı geminin kaptanı Yaşar Kayhan’a ait olduğu belirlendi.
Silivri'de batan geminin yakınlarında ceset bulundu!Silivri açıklarında denizde bulunan erkek cesedinin uzun süre suda kaldığı belirlendi. Kimliği tespit edilemeyen ceset, 2 Eylül'deki gemi kazasında kaybolan mürettebattan birine ait olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp'a gönderildi.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim























