• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 12 °C

Barbaros'un tayfaları V.Ships Türkiye'den

Barbaros'un tayfaları V.Ships Türkiye'den
V.Ships Türkiye kısa bir süre önce, merkez ofisi Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai’de bulunan ve deniz jeofiziği alanında faaliyet gösteren Polarcus şirketiyle personel donatma sözleşmesi imzaladı.

BARBAROS'UN TAYFALARI V.SHIPS TURKIYE'DEN

V.Ships Türkiye kısa bir süre önce, merkez ofisi Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai’de bulunan ve deniz jeofiziği alanında faaliyet gösteren Polarcus şirketiyle personel donatma sözleşmesi imzaladı.

V.Ships, aynı zamanda “Barbaros Hayreddin Paşa” adı verilen ve bugün törenle araştırmalar yapmak üzere Karadeniz’e açılacak olan sismik geminin teknik ve personel işletme hizmetleri sağlıyor. V.Ships Türkiye Genel Müdürü Harun Düzgören, V.Ships’in bu önemli projede yer almasını şöyle değerlendirdi:

‘Türkiye’nin dünyadaki yeni ve gelişmekte olan petrol ve doğalgaz pazarındaki konumunu vurgulayan bu önemli girişimin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. V.Ships’in bölge ofisi olarak, Polarcus gibi offshore müşterilerimize kaliteli hizmet sunma konusunda gerekli uzmanlığa ve deneyime sahibiz. Bu, son üç yılda art arda yaptığımız offshore hizmet sözleşmelerinin dördüncüsüdür ve başarının, kalite ve değer bağlılığımızın doğrudan bir sonucu olduğuna inancımız yüksektir. Personelimizin büyük bir kısmı Karadeniz’deki ve dünyanın diğer yerlerindeki benzer projelerde bizimle çalışmıştır; bu nedenle onların, gemideki Polarcus personeline hızlı bir şekilde uyum sağlayacağı konusunda kuşkumuz yoktur.”

V.Ships Grubu

V.Ships; teknik ve/veya personel işletme alanında 1000’den fazla gemisiyle, armatörlere gelişmiş offshore ve denizcilik destek hizmetleri sunan, dünyanın en büyük bağımsız gemi işletme hizmeti sağlayıcısı. Dünya çapında, müşterilerine sunulan değerin en yüksek düzeye ulaştırılması amacına hizmet eden 80’den fazla ofiste 2000’den fazla ofis çalışanına sahip.

V.Ships Türkiye 2004 yılında kuruldu ve bu zamandan itibaren çeşitli gemi işletme, personel işletme ve offshore personel projelerinde yer aldı. Müşteri tabanı, temel olarak Avrupa’da ve Orta Doğu’da yer alan şirketlerin yanı sıra Türk armatörlerden oluşuyor.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
CENGİZ KAPT.
23 Şubat 2013 Cumartesi 09:07
duyurulur
Arabıan Gulf sahasında çalışan supply boat sektorunde nitelikli gemiadamları için önemli istihdam potansiyeli var,üstelik çalışma şartları da gayet çağdaş,neden bu kapılar zorlanmıyor??neredeyse her semte denizcilik egitim kuruluşu açılıyor.nerde çalışacak bu insanlar???Sayın deniz ticareti genel müdürlüğü bu iş size düşüyor,işte ikili anlaşmaların çok önem kazandığı bir öncelik,İSTİHDAM SAĞLAMAK,saygılarımla
178.153.20.47
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim