• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

BANÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri sona erdi

BANÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri sona erdi
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen ve 11 ulusal ve uluslararası denizcilik firmasının ağırlandığı Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri sona erdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kariyer Topluluğu, 2 gün boyunca dolu dolu geçen “Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri” düzenledi.

Denizcilik ve lojistik sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı program, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kariyer günlerinin açılışında Bandırma Onyedi Eylül  Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, programın önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.

Açılışın ardından günün ilk oturumu yapıldı. Oturuma konuk olarak Pacific Line Shipping Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koray Dedeoğlu katıldı. Konuşmasında deniz işletmeciliğine ilişkin önemli bilgiler veren Dedeoğlu, ayrıca iş yaşamındaki tecrübelerine ilişkin bilgiler de paylaştı.

Programın öğleden sonraki oturumuna ise uluslararası denizyolu ve havayolu taşımacılığı yapan Onelog Yöneticisi Arzu Çoban katıldı. Çoban, konuşmasında denizyolu parsiyel servisi konusunda yaptıkları çalışmalara ilişkin sunum yaptı.

Öğrencilerin sorularıyla katılım gösterdiği program, Borusan Lojistik-Borusan Port Operasyon Müdürü Kazım Kesgin’in konuşmasıyla devam etti. Kesgin konuşmasında parsiyel ve özel dağıtım, milkrun, depolama ve üretim lojistiği, tedarik zinciri çözümleri ve araç lojistiği hizmetlerine ilişkin bilgiler paylaştı.

Programda daha sonra EvyapPort Satış ve Pazarlama Müdürü Çağlar Eradaş, hammaddenin depolanması ve sevkiyatı gibi lojistik süreçlere ilişkin bir sunum yaptı. Oturum Yılnak A.Ş. Genel Müdürü CEO’su Ömer Gece, Operasyon Sorumlusu Ömer Batuhan Konaş, Proje ve Ağır Taşıma Servis Yöneticisi Özgür Bircan’ın ağır taşıma ve proje taşımacılığı alanında yaptıkları konuşmaları ile sona erdi.

Öğrencilerin ilgi ile takip ettiği kariyer günlerinin ikinci gününün ilk oturumuna konuk olarak Mediterranean Shipping Company Bölge Müdürü Arzu Avşar ve Organizasyonel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Ezgi Çınardalı katıldı. Oturumda deniz yolu taşımacılığının yanı sıra karayolu, demiryolu ve depolama altyapı alanında verilen hizmetlerden bahsedildi.

Programın öğleden sonraki oturumunda Yılport Holding, Gemport Satış Müdürü Emre Atay liman ve konteyner terminal operasyonları hakkında sunum yaptı. Kariyer günlerinin sonraki oturumuna ise uluslararası taşımacılık ve lojistik sektöründe hizmet sunan Daff Lojistik’ten Sinan Yöndem’in konuşması ile devam etti. Kilit Müşteri Yönetici olan Yöndem, havayolu taşıma hizmetleri ve operasyonların yürütülmesine ilişkin detaylı bilgiler paylaştı.

Program Ceva Lojistik İnsan Kaynakları Müdürü Onur Uçar’ın lojistik sektöründe kariyer hedefleyen adayların hangi alanlarda kendilerine yatırım yapmalarına ilişkin yaptığı konuşma ile sürdü. Kariyer günlerinin son konuşmacısı Turkon Line Bölge Müdürü Yeliz Şahin oldu. Şahin denizyolu taşımacılığında yürüttükleri operasyonlara dair bilgiler verdi. Öğrencilerin sektördeki profesyonellerle bir araya gelmesi açısından önem taşıyan kariyer günleri topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

banu-1.jpgbanu-2.jpgbanu-3.jpgbanu-4.jpgbanu-5.jpgbanu-6.jpgbanu-7.jpgbanu-8.jpgbanu-9.jpgbanu-10.jpg

banu-11.jpgbanu-12.jpgbanu-13.jpgbanu-14.jpgbanu-15.jpgbanu-16.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim