• BIST 11279.28
  • Altın 5939.851
  • Dolar 42.69
  • Euro 50.1231
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 14 °C

Balıkesir'de yağış nedeniyle deniz iki renge büründü

Balıkesir'de yağış nedeniyle deniz iki renge büründü
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, sabah saatlerinden itibaren Kazdağları'nda etkili olan yağışlar nedeniyle deniz iki renge büründü.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, sabah saatlerinden itibaren Kazdağları'nda etkili olan yağışlar nedeniyle deniz iki renge büründü. Kazdağları'ndan dereler ile denize ulaşan çamurlu tatlı su akıntısının tuzlu su ile karışmaması nedeniyle deniz kahverengi ve mavi renkte izlendi.

Sabah saatlerinde başlayan ve özellikle Kazdağları'nın yüksek kesimlerinde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle oluşan çamurlu alüvyonlu sular dereler ile denize ulaştı. Yoğunlukları farklı çamurlu tatlı su ile deniz suyunun bir andan birleşmemesi nedeniyle Edremit'in Altınoluk Mahallesi Avcılar iskelesi mevkiinde deniz iki renge büründü. Sahil bölgeleri kahverengi olurken, açıkta ise deniz mavi rengini korudu. Bu ilginç doğa olayı vatandaşların da ilgisini çekti.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim