• BIST 15041.96
  • Altın 6859.41
  • Dolar 45.393
  • Euro 53.357
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 21 °C

Balık avına çıktı, denizin dibinde baygın bulundu

Balık avına çıktı, denizin dibinde baygın bulundu
Bartın’da balık avlamak için zıpkınla dalan kişi, 15 metre derinlikte baygın halde bulundu. Sudan çıkarılan ve hayati tehlikesi bulunan kişi hastanede tedaviye alındı.

Bartın'ın Amasra ilçesinde, zıpkınla balık avlamak için daldıktan sonra bir daha suyun yüzüne çıkamayan Onur Özgeç (30), ihbar üzerine bölgeye gelen sahil güvenlik dalgıçları tarafından 15 metre derinlikte baygın halde bulundu. Sudan çıkarılan ve hayati tehlikesi bulunan Özgeç hastanede tedaviye alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Türkiye Taş Kömürleri (TTK) lojmanları altındaki sahilde meydana geldi. Sahildeki kayalık bölgeden özel kıyafetleriyle zıpkınla balık avlamak üzere denize açılan Onur Özgeç, uzun süre sudan çıkmadı. Kayalık bölgede oltayla balık tutanların durumu fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. Bölgeye gelen Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı'na bağlı DEGAK-3 dalgıç ekibi ile su altında ve su üstünde arama yapıldı.

Dalgıçlar, Özgeç'i son görüldüğü yerin 10 metre yakınında 15 metre derinlikte baygın halde buldu. Sudan çıkartılan Özgeç, Sahil Güvenlik botuna alınarak limanda bekleyen ambulansla Amasra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Özgeç'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim