• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 16 °C

Babalar Günü Sürpriz Hediye Olarak Ne Alınabilir?

Babalar Günü Sürpriz Hediye Olarak Ne Alınabilir?
Bodo hediye kartı aracılığı ile edindiğiniz deneyimler, Babalar Günü Hediyeleri olarak sunduğunuz mutluluklara dönüşüyor!

Evde kumandanın 1 numaralı sahibi, gülüşü dünyadan güzel, her zaman iyiliğinizi düşünen kahraman babaların gününe pek az kaldı. Günün ortaya çıktığı ilk kutlama bile hazırlıkların yetişmemesi sebebiyle ertelenip üçüncü pazarı bulmuştu. Bizlere düşen ise zaten belli olan tarihe kadar tüm hazırlıkları tamamlamak olmalı! Gününü kutlayıp hediyelerini verdiğimizde, nasıl da keyifleniyor biricik babalarımız, değil mi? Sevilmekten, ilgi görmekten, takdir edilmekten kim hoşlanmaz ki? Özellikle konu ebeveynlerimizden biri ise hakkını vererek yapmalıyız. Hediyenin babalara en çok hitap edenini, bodo.com deneyim hediyeleri internet mağazasından almalı! Deneyim hediyeleri, babaların en sevdiği aktivite, etkinlik, dinlenme, gezi, hobi, öğrenme gibi seçenekleri sunduğundan, gerçek sürpriz hissi yaşatıyor! Üstelik deneyim hediyelerinin sunumu öylesine şık ve pratik ki babanıza yalnızca mekana gitmek yahut online deneyim ise bir kaç tık yapmak düşüyor. Hediye kartı aracılığı ile deneyimleriniz, Babalar Günü Hediyeleri olarak sunduğunuz mutluluklara dönüşüyor!

Babalar Günü Hediyeleri

Öncelikle bodo.com’dan hediye alışverişi yapmanın ne denli kolay ve keyifli olduğundan bahsedelim. Online mağazada gezinirken, deneyimlerle ilgili orijinal bodo çekimlerini inceleyerek hem bilgi sahibi olur hem de keyiflenirsiniz. Satın almak ise seçmekten bile daha kolay üstelik ulaşım tarih ve saatini seçebiliyorsunuz. Dahası da var, heyecanın dozunu arttırmak, kişiye maksimum memnuniyet sağlamak için +4 deneyim ekleyerek seçim verme fırsatınız var! Haliyle tek deneyimi satın alacaksınız çünkü bodo.com’da her şey sizi memnun etmek için var! Kategoriler ise hem olağan hem de bir o kadar olağanüstü başlıklardan oluşuyor. Emekli yahut daha sakin hayat isteyen babalara; ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Sanat’’, ‘’Online Deneyimler’’, ‘’Restoranlar’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Tatil’’, ‘’Romantik’’ gibi temalar öneriliyor. Heyecanı, macerayı, hareketi sevenleri ise; ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Tekno’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Aktivite’’ gibi sınırsız eğlence sunan deneyim alanları bekliyor.

Babalar Gününe en özel hediyeler

Çocukluğunuzda, bir tanecik babanızı iş dönüşü karşılarken nasıl heyecanla karışık bir sevinç yaşadığınızı hatırlayın. Aynı hisleri, sürprizlerini gerçekleştirmek üzere şimdi ona yaşatma vakti! ‘’İki Kişi için Asya Yakasında Sıcak Taş Masajı’’, hiç deneyimlemediği bu terapi, tüm bedenini rahatlatacak. ‘’İki Kişi için Özel Off Road Sürüş Eğitimi’’, engebeli arazilerde sürüş keyfi! ‘’İki Kişi için Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, dilediği biriyle, kaptan pilottan uçuş yapmayı öğrenir. ‘’Yemek Kursu’’, yemek yapmayı öğrenip yaptıklarını afiyetle yiyeceği, sosyalleşeceği benzersiz sürprizlerden. Babanızın diğer yarısı annenizle birlikte romantik saatler geçireceği, ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’. Yakın arkadaşlarıyla, sıra dışı günler, ‘’Arkadaş Grubu için Yelken ile Tanışma Eğitimi’’. Ona, hayatının en keyifli anlarını yaşatacak bu gibi deneyimlerin tümünü, bodo online mağazadan ulaşabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim