• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 13 °C

Azimut Türkiye Yaz Buluşması, tekne tutkunlarını bir araya getirdi

Azimut Türkiye Yaz Buluşması, tekne tutkunlarını bir araya getirdi
Dünyanın en büyük ve en prestijli yat üreticisi Azimut Yachts’in Türkiye distribütörü Karina Marine Group’un Villa Maçakızı’nda düzenlediği Azimut Türkiye Yaz Buluşması’na iş, sanat ve cemiyet dünyası büyük ilgi gösterdi.

Türkiye’de sektör lideri olan Karina Marine Group’un merakla beklenen etkinliği Azimut Türkiye Yaz Buluşması, Villa Maçakızı’nda olağanüstü bir ilgi ile gerçekleşti.

Azimut Yachts özel tekne koleksiyonunu Türkiye’de başarıyla temsil eden İstanbul merkezli yat satış firması Karina Marine Group tarafından tekne tutkunları ve Azimut Yachts sahiplerinin uzun bir aradan sonra bir araya getirildiği buluşmaya 2 milyar eur’yu aşan sipariş listesiyle bir rekora imza attığını geçtiğimiz günlerde duyuran Azimut-Benetti‘nin Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli de katıldı.

2021 yılında Avrupa’nın ‘En Çok Satış Yapan Bayisi’ ödülünü alan Karina Marine Group Genel Müdürü Murat Soydaş ev sahipliğinde yapılan özel davete, iş, sanat ve cemiyet dünyasından Selim Hamamcıoğlu, Jülide-Mehmet Ali Berkman, Ayşegül-Hakan Kodal, Gilman-Mesut Karadeniz, Selda-Aclan Acar, Dilek Hanif, Serdar Oal-Petek Ertüre, Işıl Reçber, Sibel Kerimoğlu ve Fatma-Ali Doğan gibi isimler katıldı.

Dünyada tersaneciliğe yeni bir soluk getiren girişimci lider Azimut-Benetti Group’unun kurucusu ve Başkanı Paolo Vitelli’nin de kızı olan Giovanna Vitelli, Azimut Türkiye’nin başarılı geçen operasyonlarını yerinde görmek ve markanın çıkartacağı yeni modellerin heyecanını Türkiye’deki tekneseverlerle paylaşmak için Bodrum’a geldi.

Karina Marine Group Genel Müdürü Murat Soydaş, “Azimut Yachts’ın geleneksel olarak her yaz düzenlediği Azimut Yachts Summer Wave buluşmasını uzun bir aradan sonra yeniden gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Karina Marine Group son bu iki yıl içerisinde Azimut Yachts ile birlikte daha çok büyümeye devam etti. Bu akşam da İtalya’dan bu etkinlik için gelen Azimut-Benetti‘nin Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli’ye grubumuza ve ülkemize olan güveni ve tüm destekleri için bir kez daha teşekkür etmek isteriz. Bu buluşmaları önümüzdeki dönemlerde de hep birlikte umarız artık daha fazla sürdüreceğiz” dedi.

Azimut Türkiye Yaz Buluşması’nda Borusan Otomotiv – BMW Türkiye ve ünlü İtalyan saat markası Panerai de deniz tutkunları ile buluştu.

Villa Maçakızı’nın eşsiz manzaralı denizinde Azimut Yachts’ın birçok modeli de bu özel gecede yerini aldı.

Davetliler Villa Maçakızı’nın İtalyan dahi şefi Carlo Bernardini tarafından hazırlanan ikramlar, kokteyller ve gece boyunca Elif Çağlar caz performansı ile keyifli vakit geçirdiler.

tekne-1-097.jpgtekne-2-090.jpgtekne-3-061.jpgtekne-4-029.jpgtekne-5-012.jpgtekne-6-005.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim