• BIST 11233.66
  • Altın 5860.215
  • Dolar 42.6662
  • Euro 50.0872
  • İstanbul 5 °C
  • Ankara -2 °C
  • İzmir 6 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 3 °C
  • Çanakkale 4 °C

Azimut Benetti, Türkiye’de kalmaya devam edecek

Azimut Benetti, Türkiye’de kalmaya devam edecek
İtalyan yat ve mega yat üreticisi Azimut Benetti, Türkiye pazarına güvendiğini ve pazarda kalmaya devam edeceğini açıkladı

Azimut Benetti’den yapılan açıklamada, “Azimut Benetti, stratejik planlarında Türkiye’yi markanın ve yatlarının son derece beğenildiği karlı bir pazar olarak değerlendirdi” denildi ve İtalyan yat üreticisinin, Türkiye pazarına güvendiği, kalmaya devam edeceği ifade edildi.
 
Türkiye’deki faaliyetlerini büyütme potansiyelini dikkate alan ve müşteri memnuniyetine büyük önem verduğu belirtilen açıklamada, Azimut Benetti’nin Türkiye’deki yatırımlarını ve taahhütlerini sürdürme konusunda kararlı olduğu da vurgulandı.
 
Açıklamada, Azimut Benetti’nin Türkiye’deki mevcut distribütörlük anlaşmasını feshetmek üzere gerekli tüm adımları atmakta olduğuna işaret edilerek, “Bu işlemler sonucu markanın itibarını korumak için yasal prosedürlerin başlatması da mümkün oluyor” denildi.
 
Dünya lüks yat pazarında yüzde 10’luk pazar payına sahip olan Azimut Benetti s.p.a., her yıl ortalama 300 yat satarak 700 milyon Euro ciro yapıyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim