• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 16 °C

Arkas Lojistik, Logitrans’ta Shipeedy’yi tanıttı

Arkas Lojistik, Logitrans’ta Shipeedy’yi tanıttı
Arkas Lojistik, Logitrans Fuarı’nda yerini aldı. “Lojistiğin Arkasındaki Güç” mottosu ile lojistik sektörünü geliştiren öncü yatırımlar yapan Arkas Lojistik, dijital hızda taşımacılık için müşterilerinin taşıma ihtiyaçlarına proaktif bir yaklaşımla cevap veren, ülkemiz dış ticaretini destekleyecek yeni girişimi ‘Shipeedy’yi fuarda sektöre tanıttı.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez yeni nesil lojistik projesi Shipeedy hakkında bilgiler verdi.

Göçmez, “Müşterilerin ihtiyacına ve sektörün gelişimine yönelik öncü girişimler Arkas’ın iş kültüründe var ve bu başarının anahtarı. Shipeedy de gördüğümüz bir ihtiyacı karşılamak ve eksikliği tamamlamak üzere öncü bir girişim. Dünya genelindeki dijital lojistik iş modellerini inceledik. Müşterilerimizin 7/24 dijital bir platformdan self servis hizmet alacakları, lojistik operasyonlarını dijitale taşıyacakları, hizmet öncesi ve sonrası tüm süreçlerinin dijital olarak yönetebilecekleri bir sistem geliştirdik” dedi.

Shipeedy, üyelik sistemi ile çalışıyor. Üyeler/müşteriler tüm işlemlerini dijital platform üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Yeni müşteri ya da mevcut Arkas Lojistik müşterisi ayrımı olmadan lojistik ihtiyacı olan tüm kurumlara hizmet vermek üzere tasarlanan Shipeedy’de baştan uca tüm süreç; “insan dokunuşu + teknolojik çözüm” olacak şeklinde işliyor. Sistemde online ve offline fiyat teklifi veriliyor. Üyelik ile başlayıp, teklif ya da hizmet almaya kadar geçen tüm süreç dijital olarak kayıt altına alınıyor ve analitik yöntemlerle optimizasyon analizleri yapılıyor.

ARKAS LOJİSTİK’E İKİ ATLAS ÖDÜLÜ BİRDEN

Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında düzenlenen 2021 Atlas Lojistik Ödülleri de İstanbul Fuar Merkezi’nde 11 Kasım’da düzenlenen törenle sahiplerine verildi. 12 yıldır kesintisiz devam eden etkinliğin ödül törenine sektör derneklerinin başkanları ve yöneticileri, iş dünyasının önemli isimleri ve lojistik sektörünün profesyonelleri katıldı.

Arkas Lojistik, “Uluslararası Deniz Taşımaları-Forwarder” ve “Yurtiçi Lojistik İşletmeleri-L1” kategorilerinde olmak üzere iki Atlas ödülünün sahibi oldu. L1 kategorisinde ödülü  Arkas Lojistik Genel Müdürü Serhat Kurtuluş’a Lojistik Ekipmanları Dergisi Genel Müdürü Selçuk Onur takdim etti. Forwarder kategorisindeki ödülü ise Arkas Lojistik Forwarding Hizmetleri Grup Müdürü Faruk Dursun, Aysberg Basın Yayın İdari Direktörü İlker Altun’un elinden aldı. 

Arkas Lojistik’in “Uluslararası Deniz Taşımaları Forwarder” kategorisinde kazandığı ödülün kriterlerini toplam ciro, çalışan sayısı, yurt dışı deniz taşımaları ve yurt dışı deniz taşımaları dökme kriterleri etkili oldu. “Yurtiçi Lojistik İşletmeleri L1” kategorisinin kriterlerini ise toplam ciro, çalışan sayısı, özmal araç sayısı, şube sayısı ve kapalı depo alanları oluşturdu.

arkas-3.jpgarkas-2-001.jpgarkas-1-001.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim