• BIST 9486.56
  • Altın 4178.306
  • Dolar 39.2429
  • Euro 44.7798
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 18 °C

Antalya'daki Club Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor

Antalya'daki Club Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor
Türkiye’nin en eski tatil köylerinden biri olan Club Phaselis icradan satışa çıkarıldı. Aralık ayı başında yapılacak icra ihalesinde tesis için belirlenen bedel 113 milyon TL.

Kemer Göynük’te bulunan Club Phaselis Tatil Köyü 70 bin 755 metre alan üzerinde kurulu bulunuyor. 3 Aralık 1986’da tahsis edilen alan 49 yıllığına üst kullanım hakkına sahip.

Tesisin de sahibi olan grup şirketlerinin mali sıkıntıya girmesi, Club Phaselis için de zorlu bir sürecin başlama sına yol açtı. Alacaklı Şeker Bank, Club Phaselis’in sahibi Faseltur Turizm Tic. Ve San. A.Ş.’ye karşı icra takibi başlattı.

Yürütülen süreç sonrası tesis icra ihalesi ile satışa çıkarıldı. İcraburada.com isimli sitede yer alan şartnameye göre Kemer İcra Dairesi’nin yaptığı ilk ihale 11 Aralık günü yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda tesisin icra ihalesi 5 Ocak 2016’da yapılacak.

Güney Antalya Turizm Bölgesinde yer alan tesisin etrafında çam ormanları ve narenciye bahçeleri bulunuyor. Clup Phaselis 5 yıldızlı tatil köyü konumunda bulunuyor. Dev tesisi geçtiğimiz nisan ayında vefat eden Mustafa Çalık kurmuştu.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim