• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 19 °C

Altan Köseoğlu TÜRKLİM'i fena eleştirdi

Altan Köseoğlu TÜRKLİM'i fena eleştirdi
İMEAK Deniz Ticaret Odası Limanlar Meslek Komitesi Başkanı Altan Köseoğlu, TÜRKLİM Yönetim Kurulu'nun Salih Zeki Çakır'ı destekleme açıklamasını ağır bir şekilde eleştirdi.

Altan Köseoğlu TÜRKLİM'i eleştirdi, Salih Zeki Çakır'a fena çaktı

TÜRKLİM Kurucularından ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Limanlar Meslek Komitesi Başkanı Altan Köseoğlu, TÜRKLİM Yönetim Kurulu'nun, Salih Zeki Çakır'ı destekleme açıklamasını ağır bir dille eleştirdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde DTO Başkan Adayı Salih Zeki Çakır'ın himmet göstererek, TÜRKLİM Başkan Yardımcısı Hakan Genç'e Yönetim Kurulu üyeliği teklif ettiğini dile getiren Altan Köseoğlu, TÜRKLİM'in Salih Zeki Çakır'a oy istemesinin, diğer TÜRKLİM üyelerini rencide ettiğini söyledi.

TÜRKLİM Yönetim Kurulu kararının doğru olmadığını ifade eden İMEAK Deniz Ticaret Odası Limanlar Meslek Komitesi Başkanı Altan Köseoğlu, TÜRKLİM içinde Metin Kalkavan yönetiminde yıllardır Mecliste görev yapmış kişilerin bu kararla ötekileştirilme noktasına getirildiğini kaydetti.

ALTAN KÖSEOĞLU'NUN TÜRKLİM ÜYELERİNE GÖNDERDİĞİ YAZI AYNEN ŞÖYLE;

"Sayın TÜRKLİM Üyesi,

TÜRKLİM tarafından yazılan 22 Nisan tarihli duyuruyu üzülerek ve yadırgayarak okuduk.

DTO seçimlerinde aday Sn. Salih Zeki Çakır, himmet gösterip, TÜRKLİM Yönetiminde Başkan Yardımcısı Hakan Genç’e Yönetim Kurulu üyeliği sözünü vermiştir. Bunun üzerine TÜRKLİM, üyelerine Sn. Salih Zeki Çakır’a oy vermeleri için çağrı yapmıştır.

Bilindiği üzere Meslek Gurubumuz oluşturulduğundan bu yana Meslek Komitesinde 7 Üye’den en az 4’ü TÜRKLİM Yöneticisi ve Liman Komitemizin tamamı TÜRKLİM Üyesi Liman İşletmecilerinden oluşmuştur.

Bu Çağrı, TÜRKLİM Üyesi ve Sn. Metin Kalkavan Listesinde yer alan ve Meslek Komitesindeki 7 üye ve Meclise girerek Yönetim Kuruluna aday diğer arkadaşlarımızı son derece rencide edici bir tavır olarak değerlendirilmiştir.

Ayrıca, geçmiş 2 dönemdir, Yedek listede olup her yönetim kurulu toplantısına katılmış bir TÜRKLİM Üyesi ve yıllarca TÜRKLİM yönetiminde bulunmuş Cengiz Divillioğlu arkadaşımız vardı.

TÜRKLİM içinde benim gibi bazı arkadaşlarımız Metin Kalkavan yönetiminde yıllardır Mecliste görev yapmış kişiler TÜRKLİM içinde ötekileştirilmiş olmaktadır. Bunu dikkatinize sunarım.

Bilgilerinizi rica ederim.

Altan KÖSEOĞLU

36 Nolu Meslek Komitesi Başkanı"

Haber: Recep CANPOLAT - Deniz Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr (ÖZEL HABER)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim