• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 12 °C

Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Mevlüt Ender Özer, vefat etti

Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Mevlüt Ender Özer, vefat etti
Aliağa’nın önde gelen iş adamlarından ve Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Mevlüt Ender Özer yaşamını yitirdi. Merhum Mevşüt Önder Özer, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanlığı ve Yöneticiliği de yapmıştı.

 Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Meclis Başkanı 59 yaşındaki Mevlüt Ender Özer, yaşamını yitirdi. Kuruluşundan beri görev yaptığı ALTO’nun Meclis Başkanı Özer, bir süredir kalp yetmezliğinden Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Uzun yıllar Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği başkanlığı ve yöneticiliği de yapan Özer’in ani vefatı Aliağa’da derin üzüntü yarattı.  Özer, entelektüel kişiliği ve Aliağa’nın gelişimine ilişkin çalışmalarıyla Aliağa kamuoyunda saygı duyulan bir isimdi.

Merhum M. Ender Özer’in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Aliağa Merkez  Camii'nde kılınan cenaze namasının ardından Aliağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Özer'in cenazesine, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şükrü Barış Kocagöz, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Azgın, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Eski Bergama Ticaret Odası Başkanları Ali İhsan Süter ve Melih Kahraman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiğitalp, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek, siyasi parti ilçe başkanları ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca M. Ender Özer için bugün Aliağa Gemi Söküm Tesisleri'nde de çalışmalar 1 gün süreyle durduruldu.

Deniz Haber Ajansı olarak merhum M.Ender Özer'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve denizcilik camiasına başsağlığı diliyoruz.

MEVLÜT ENDER ÖZER KİMDİR?

1956 yılında Isparta'da doğan Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı M.Ender Özer,  D.G.S.A. (Devlet Güzel Sanatlar Akademisi) (Şimdiki adıyla Mimar Sinan Üniversitesi) Endüstri Tasarımı Yüksek Lisansı ile tamamladı.

Gemi Söküm sektöründeki işleri nedeniyle 1980 yılında Aliağa'ya geldi. 1997-2005 yılları arasında Aliağa Ticaret Odası Meclis üyeliği görevinde bulundu. 1999-2004 Yılları arasında Aliağa Belediye Meclisi üyeliği yaptı.

M. Ender Özer, 2009 yılından itibaren Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini sürdürdü.

Ticari ve Sınai faaliyetlerine 1992 yılında kurduğu Mariner Ltd. firması ile devam etti.
Özer, evli ve iki çocuk babası.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
mehmet karabulut
09 Haziran 2016 Perşembe 21:01
21:01
Nur icinde yat ender amcam aliagadan ayrildim suan konyadayim ziraat bankasindayim duydugumda yikildim mekanin cennet olsun cok iyligini gordum bozkirin efesi
5.47.140.172
HAKKI TOROS
05 Mayıs 2015 Salı 09:26
09:26
"ENDER ADAMDI"
Işıklar içinde ol arkadaşım.
178.245.141.3
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim