• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 16 °C

Ali Deniz Eraydın, IBIA Yönetim Kurulu Üyeliğine aday oldu

Ali Deniz Eraydın, IBIA Yönetim Kurulu Üyeliğine aday oldu
Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu, GYİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz Eraydın'ın IBIA Yönetim Kurulu'na aday olması için oy birliğiyle karar aldı.

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği (GYİD) Yönetim Kurulu, Türk gemi bunker sektörünü temsilen, GYİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz Eraydın'ı Uluslararası Bunker Endüstrisi Birliği'ne (IBIA) oy birliği ile Yönetim Kurulu Üyeliğine aday olması konusunda karar aldı.

Geçmiş dönem IBIA Yönetim Kurulu Başkanlıklarını üslenen Chris Fisher ve Robin Meech'in tavsiyeleri ve desteğiyle IBIA Genel Kurulu'na aday gösterilen Ali Deniz Eraydın, 8 Ocak - 12 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak seçimlerde Türk Bunker Sektörünü temsilen IBIA Yönetim Kurulu'na aday oldu.

Ali Deniz Eraydın ile birlikte 7 adayın seçime girdiği IBIA Genel Kurul seçimlerinde 1200 üye oy kullanması beklenirken, seçim sonuçlarının 24 Şubat 2020 tarihinde Londra'da yapılacak olan IBIA Gecesinde açıklanacak. 7 aday arasında 4 kişinin seçileceği yeni IBIA Yönetim Kurulu Üyeleri, 1 Nisan 2020 yılında göreve başlayacak.

GYİD YÖNETİMİNDEN ERAYDIN'A TAM DESTEK

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu, geçen ay yaptığı toplantıda, GYİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz Eraydın'ın IBIA Yönetim Kurulu'na aday olması için oy birliğiyle karar alırken, Türk bunker sektörünün uluslararası platformlarda şaibesiz ve düzgün bir şekilde temsil edilmesi için bu kararı aldığı kaydedildi.

IBIA Yönetim Kurulu'na aday olan Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz Eraydın, Deniz haber Ajansı'na yaptığı özel açıklamada, yönetim kurulu üyelerinin aldığı karardan dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti; "IBIA seçimleriyle ilgili benim herhangi bir hazırlığım yok. IBIA'nın geçmiş dönem başkanlarından Chris Fisher ve Robin Meech beni aday olarak önerdiler. Sektörde ve GYİD tarihinde ilk defa böyle bir karar alma ihtiyacı hissedildi. Burada seçim sonucu çok önemli değil görüşündeyim. Sektör mensupları ve Dernek üyeleri tavırlarını gösterme ihtiyacı hissediyor. Türk Bunker Sektörü uluslararası platformda daha donanımlı, kanunlara uyan, kurallara daha hakim bir temsilci görmek istediğinin altını çiziyor. Son aylarda yaşadıklarımız bu talebin çok yerinde olduğunu gösteriyor. Sonuç ne olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun" dedi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim