• BIST 11189.5
  • Altın 5728.585
  • Dolar 42.5588
  • Euro 49.4702
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 14 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 10 °C

Ahşap tekne ve yat imalatçıları sorunlarını aktardı

Ahşap tekne ve yat imalatçıları sorunlarını aktardı
Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) çerçevesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün koordinasyonunda ahşap tekne ve yat sektöründe imalat yapan firmaların sorunlarının çözümlerine yönelik toplantı yapıldı.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) çerçevesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün koordinasyonunda ahşap tekne ve yat sektöründe imalat yapan firmaların sorunlarının çözümlerine yönelik toplantı yapıldı.

Bartın Valisi Nusret Dirim başkanlığında yapılan toplantıya Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü  Yrd.Doç.Dr. Kıvanç Bakır, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, KUSİ İl Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Eyüp Burak Ceyhan, OSB Temsilcisi Adem ATİK ve sektöre ait imalat yapan firmalar katıldı.

Toplantıda Bartın Kurucaşile Tekkeönü Pirireis Ahşap Tekne ve Yat Kooperatifi Başkanı Hüseyin Çoban tarafından sektör hakkında verilen bilgilerin ardından Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kıvanç Kurtar ahşap tekne ve yat sektörüne ilişkin tanıtım sunumu yaptı.

Daha sonra katılımcı firmalar tarafından sektör hakkında görüş alışverişinde bulunularak, sektöre ait sorun ve çözüm önerileri dile getirildi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim