• BIST 12433.5
  • Altın 7362.55
  • Dolar 43.3985
  • Euro 51.7818
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 8 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 14 °C

Abana'da öğrencilere "Çeken Akıntı Ve Boğulma" konulu seminer verildi

Abana'da öğrencilere "Çeken Akıntı Ve Boğulma" konulu seminer verildi
Abana ilçesinde ilk, ortaokul ve lise öğrencilerine "çeken akıntı ve boğulma" konulu seminer verildi.

Abana ilçesinde ilk, ortaokul ve lise öğrencilerine "çeken akıntı ve boğulma" konulu seminer verildi.

İnebolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığında görevli Teğmen Fatih Deveci ile Astsubay Arda Altınkaynak tarafından yaklaşan yaz tatili öncesinde öğrencilere denizde karşılaşabilecekleri tehlikeler ve kurtulma yöntemleri anlatıldı. İnönü Anadolu Lisesi Müdürü Recep Atak Sahil Güvenlik personelince verilen eğitimin can kayıplarının önlenmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

İlçenin, sahil şeridinde olması nedeniyle öğrencilerin yaz tatillerinde denize akın ettiğini anlatan Atak, şunları kaydetti:

"Havaların ısınması, yaz tatilinin ve sezonun yaklaşmasıyla öğrencilerimizin sahillere ilgisi de artacak. Bundan dolayı İnebolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekiplerinin öğrencilerimize verdiği bilgilendirme semineri, hayati önem taşıyor. Seminerde boğulmaların önlenmesi, tehlike anında ne yapılması gerektiği öğrencilerimize anlatıldı. Sunumlarla desteklenen eğitim öğrencilerimiz için oldukça verimli geçti. Yaz sezonunun sorunsuz bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz."

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim