• BIST 11189.5
  • Altın 5734.745
  • Dolar 42.5647
  • Euro 49.5749
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 10 °C
  • Antalya 9 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 9 °C

3. Türkiye Yat Şampiyonası, Bodrum'da başladı

3. Türkiye Yat Şampiyonası, Bodrum'da başladı
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü iş birliğiyle Milta Bodrum Marina sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışlarda, 22 teknede yaklaşık 250 sporcu mücadele edecek.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Türkiye Yat Şampiyonası, Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı. Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü iş birliğiyle Milta Bodrum Marina sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışlarda, 22 teknede yaklaşık 250 sporcu mücadele edecek.

Bodrum Kalesi açıklarında toplanan tekneler, gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından start alanına geçti. Şamandıra etabında sporcular kıyasıya yarıştı.

Kuvvetli rüzgar nedeniyle teknelerin zaman zaman yakın seyretmesi heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

Yarışları basın teknesinden takip eden TYF İcra Kurulu Üyesi Ali Doğaner, yaptığı açıklamada, yat sınıfının gelişmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Model olması amacıyla yat şampiyonası düzenledik. Bu sadece bir yat yarışı değil, insanlar aileleri ve çocuklarıyla geliyor ve üç gün burada eğleniyorlar." diye konuştu.

Şampiyona, yarın ve pazar günü düzenlenecek yarışların ardından ödül töreniyle sona erecek.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim