• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 21 °C

2016 Cannes Yachting Festival tarihi belli oldu

2016 Cannes Yachting Festival tarihi belli oldu
Cannes Yachting Festival bu yıl, 6 - 11 Eylül 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cote D’Azure sahillerinin bir numarası Cannes’da düzenlenecek.

Cannes Yachting Festival organizatörleri, denizde düzenlenen ve Avrupa’nın önde gelen yat fuarının bu yıl, 6 - 11 Eylül 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cote D’Azure sahillerinin bir numarası Cannes’da düzenleneceğini duyurdu. Eylül ayı sonrasındaki fuarlar takviminin ilki olan Cannes Yachting Festival, her zaman dünyada yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiği bir fuar.  

Eylül ayında kapılarını açacak olan Cannes Yachting Festival, bu yıl yeni ve çok özel bir ortaklığa girişiyor. Studio Harcourt Paris tarafından, Cannes Yachting Festival’in göz kamaştırıcı güzellikleri yansıtılacak. 1934 yılından bu yana çektiği dünyaca ünlü yıldızların fotoğrafları ile ünlü olan Studio Harcourt Paris, ziyaretçi ve katılımcılara bulunmaz bir fırsat olarak makyaj ve fotoğraf çekimini Palais Des Festival binasının çatısında sunacak.

Gösteri mekanı, bir kez daha nadir vintage ve modern günlerin yarışması olan Concours d’Elegance organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Concours d’Elegance organizasyonu, Vieux Port’ta kurulacak olan VIP pontonu ile festivalin alanının plajı arasında, 8 Eylül 2016 Perşembe günü akşam üzeri saat 5:00’te düzenlenecek.

Concours d’Elégance, 12 metre altı uzunluktaki motoryat ve günlük kullanım teknesi olan festival katılımcılarına, yat sahiplerine ve koleksiyonculara açık olacak. Yarışmaya katılacak olan zarif teknelerin içerisinde, denizdeki geçişi sırasında en az biri kadın olmak üzere özgün kıyafetlerde maksimum 4 kişinin bulunmasına izin veriliyor. Fransız  Riviera’sında yatçılık tarihinin içinde yer alan vintage ve modern günlük tekneler, ziyaretçiler ve katılımcılar için bayram havası oluşturacaklar.

Yarışma jürisinde ise gazeteciler, endüstrinin profesyonelleri ve uzmanlar olacak. Jüri başkanlığını ise Annette Roux üstlenecek. Geçiş töreni sonrasında katılımcılar, gazeteciler ve VIP konukların katılımı ile Cannes Yachting Festival’in VIP Club binasında, saat 19.00’da büyük bir ödül töreni düzenlenecek. Denizdeki geçiş törenine ise en fazla 20 teknenin katılacağı açıklandı.

2016 Cannes Yachting Festival 'e ziyaretçi olmak isteyenler için bilet fiyatları da duyuruldu. Online olarak almak isteyenler için bilet ücreti kişi başı 15 euro. Biletinizi kapıdan almak isterseniz ise ücret 18 euro oluyor. VIP ziyaretçiler için bir başka seçenek daha sunuluyor. ''Riviera Card'' ismi verilen kart iki kişilik olup, fuarın açık olduğu altı gün boyunca geçerli olacak. Fiyatı ise 1.045 €.

Yatvitrini.com’un 4 yıldır medya partnerliğini yaptığıCannes Yachting Festival, her gün kapılarını saat 10.00’da açacak ve gösteri akşamları 7.00’de kapanacak. Cuma akşamı ise ziyaretçileri için 10.00’a kadar açık olacak fuar, pazar günü saat 6.00’da sona erecek.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim