• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 20 °C

2. Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi 3 Mayıs'ta başlıyor

2. Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi 3 Mayıs'ta başlıyor
II. Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi bu sene 3-4 Mayıs tarihlerinde Wellborn Luxury Hotel Kocaeli’de gerçekleştirilecek.

Kocaeli Üniversitesi, Barbaros Denizcilik Kulübünün birincisini 26-27 Mayıs 2015 tarihinde Wellborn Luxury Hotel Kocaeli’de düzenlediği Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresinin devamı niteliğindeki II. Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi bu sene 3-4 Mayıs tarihlerinde yeniden Wellborn Luxury Hotel Kocaeli’de gerçekleştirilecek.

Ulusal çapta Devlet, Akademisyen, Sektör Temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen kongrenin devamı niteliğindeki II. Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi bu senede kongre oturumlarında Devlet Temsilcilerinin, Akademisyenlerin ve Sektör Temsilcilerinin görüşlerini aktaracağı, katılımcıların soru ve önerilerini konuşmacılarla paylaşabileceği ve kongre sonunda rapor kuluru tarafından oluşturulan kongre raporlarının gerekli makamlara ve sektör temsilcilerine ulaştırılacağı iki gün süreli bir organizasyon olacak.

3-4 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan II. Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi’nin konu başlıkları kongrenin birinci günü için Denizcilikte Güncel Gelişmeler, Deniz Hukuku ve Uluslararası Tahkim ve Sektörel Paydaşlar. İkinci gün için ise Kent Liman Bütünleşmesi, Karma Taşımacılık, Deniz Turizmi ve Denizcilikte Araştırma ve Eğitim olacak.

Kamu, Akademisyen ve Sektör Temsilcilerinden bir çok isim bu konu başlıkları hakkındaki görüşlerini dile getirecekler. Açılış konuşmacıları ve oturumlarda konuşma yapacak kurum/kuruluş ve kişiler ilerleyen tarihlerde tekrar duyurulacak.

II. Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi’ne Sektörden Büyük İlgi

Kocaeli Üniversitesi, Barbaros Denizcilik Kulübünün düzenlediği II. Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresine Sektörden büyük ilgi var. Kongreye Platin Sponsor olarak AKÇANSA PORT, Altın Sponsor olarak AUTOPORT Liman İşletmeleri A.Ş. , Gümüş Sponsorluklarda LİMAŞ Liman İşletmeciliği A.Ş. ve PACIFIC Denizcilik Grubu, Bronz Sponsorluklarda CANAL SHIPPING, DOĞUSEL HUKUK BÜROSU, SEFİNE TERSANESİ destek vermekte.

Kongreye destek veren diğer kurum ve kuruluşlarda ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Deniz Ticaret Odası, Kocaeli Gemi Acenteleri Derneği, MELODY Gemi Acenteliği Ltd. ve SANDA YACHTING.

barbaros_denizcilik_kongesi_1.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim