• BIST 13936.73
  • Altın 6232.7
  • Dolar 47.3568
  • Euro 54.0051
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 31 °C
  • Antalya 33 °C
  • Muğla 29 °C
  • Çanakkale 28 °C

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki bakım çalışması yapılıyor

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki bakım çalışması yapılıyor
İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün ışıklandırma sistemlerinde nefes kesen bakım onarım çalışmaları havadan görüntülendi. Yaklaşık 80 metre yükseklikte çelik halatlara tırmanarak çalışan işçilerin zorlu mesaisi çekilen görüntülere yansıdı.

Avrupa ve Anadolu yakalarını birbirine bağlayan İstanbul’un en önemli sembollerinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ışıklandırma sistemlerine bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Onlarca metre yükseklikte köprünün çelik halatlarına tırmanan işçiler ışıklandırma sistemlerini yeniliyor. Daha önce tespit edilen düzgün çalışmayan led aydınlatmalar veya aydınlatmaya bağlı kablo sistemleri yenileri ile değiştiriliyor. İki kıtanın ortasından deniz seviyesinden yaklaşık 80 metre yükseklikte çelik halatlar üzerinde çalışan işçilerin nefes kesen mesaisi havadan görüntülendi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü özel günlerde farklı renkle ışıklandırıyor. Sorun olan kısımlar değiştirilerek köprünün aydınlatma sistemi ise çalışmaya devam ediyor.

kopru-1-005.jpgkopru-2-005.jpgkopru-3-004.jpgkopru-4-003.jpgkopru-5-001.jpgkopru-6.jpgkopru-7.jpgkopru-8.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim