Ulla üzerindeki haciz kaldırıldı

Hatay'ın İskenderun İlçesi İcra Mahkemesi, bir süre önce batan "toksik atık" yüklü "MV Ulla" adlı geminin üzerindeki haczin kaldırılmasına karar verdi.
İcra Mahkemesi, "çevre felaketi ihtimali bulunduğu için gemi ve yükünün çıkartılması amacıyla haczin kaldırılması" yönündeki kararında, ayrıca "kamu yararı ve düzeni açısından gemi yükünün çıkartılması için engellerin kaldırılmasının göz önünde tutulduğu" belirtildi. AA
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
ABD Donanması USS Boise’yi hizmetten çekiyorABD Donanması, bakım masrafları bir milyar doları aşan ve yıllardır tersanede bekleyen Los Angeles sınıfı USS Boise nükleer denizaltısını hizmetten çekme kararı aldı.
İran’dan ablukaya karşı uyarı: Körfez'de hiçbir ihracata izin vermeyizİran, ABD'nin "deniz ablukası" yoluyla ülkeye ait ticari gemilere ve petrol tankerlerine tehdit oluşturması halinde Basra Körfezi, Umman Denizi ve Kızıldeniz'de hiçbir ihracat faaliyetine izin vermeyeceğini duyurdu.
ROKETSAN, yeni nesil su altı sistemlerini Londra’da sergiliyorROKETSAN, Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’da düzenlenen Deniz Altı Savunma Teknolojisi Konferansı & Fuarı’nda (UDT 2026) yeni iş birlikleri geliştirme hedefiyle yer aldı.
Hürmüz Boğazı'ndaki Türk gemilerinden haber varUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Hürmüz'deki gemilerden 3 tanesini çıkardık, 4 tanesinin çıkma talebi yok" açıklamasını yaptı.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























