• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 17 °C

SSM sınavla 19 uzman yardımcısı alacak

SSM sınavla 19 uzman yardımcısı alacak
Savunma Sanayi Müsteşarlığı 19 uzman yardımcısı alacak. Uzman yardımcısı alınacak dallar arasında gemi mühendisliği de de bulunuyor.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı 19 uzman yardımcısı alacak. Uzman yardımcısı alınacak dallar arasında Uzay Mühendisliği de bulunuyor.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın uzman yardımcılığı giriş sınavı ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, sınavla Genel İdare Hizmetleri sınıfından 7., 8. ve 9. derece kadrolara atanmak üzere, 2 Bilgisayar Mühendisliği, 3 Makine Mühendisliği, 3 Havacılık ve Uzay Mühendisliği/Uçak Mühendisliği/Uzay Mühendisliği, 3 Elektrik - Elektronik Mühendisliği/Elektronik Mühendisliği, 2 Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği ile 5 İşletme/İktisat/Maliye ve 1 Uluslararası İlişkiler öğrenim dallarında Savunma Sanayi Uzman Yardımcısı alınacak.

Sınava başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde yer alan genel şartları taşıması, en az dört yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin öğrenim dallarından veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması, sınavın yapılacağı tarih itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması, 9-10 Temmuz 2011 ve 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan KPSS'ndan birinden KPSS P(1) puan türünden en az 85 puan almış olması, son iki yıl içerisinde yapılan KPDS'den İngilizce alanında en az 80 puana veya ÖSYM tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olması gerekiyor. Savunma Sanayii Uzman Yardımcılığı giriş sınavında daha önce iki defa başarısız olanlar sınava kabul edilmeyecek.

-POSTAYLA BAŞVURU DİKKATE ALINMAYACAK-

Sınav başvuruları 16 Ekim 2012 tarihinden itibaren 30 Ekim 2012 Salı günü saat 17.00'ye kadar yapılabilecek. Başvurular, Müsteşarlığın internet adresi üzerinden veya Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı adresine şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak. Başvuruda bulunacak adayların, nüfus cüzdanı, elektronik ortamda kayıtlı bir fotoğraf ve elektronik ortamda kayıtlı bir özgeçmiş bulundurmaları yeterli olacak. Eksik belge ve bilgi bulunan başvurular ile koşulları uymadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler sınava çağrılmayacak. Başvuran adaylardan KPSS sonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak 4 katına kadar aday sınava çağrılacak. Giriş sınavına katılmaya hak kazananların adları, KPSS puanları ve sınav tarih ve saatleri Müsteşarlıkta ve Müsteşarlığın internet adresinden ilan edilecek. Kimlik bilgileri, sınavın tarihi, saati ve yerini gösteren fotoğraflı sınav giriş belgesi sınava katılmaya hak kazananların adreslerine iadeli taahhütlü olarak gönderilecek veya elden teslim edilecek. Sınava katılmayan aday başarısız sayılacak. Giriş sınavı, sözlü sınav şeklinde yapılacak. Sözlü sınav, adayların, mezun olunan alana ilişkin bilgi düzeyi, bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü, liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı, genel yetenek ve genel kültürü, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı yönlerinden değerlendirilerek, ayrı ayrı puan verilerek gerçekleştirilecek. Giriş sınavında başarılı sayılmak için, sözlü sınav puanının en az 70 olması gerekiyor. Adaylar, başarı puanı en yüksek adaydan başlayarak başarı derecesine göre sıralanacak. Atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday işe alınacak.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Herşeye Karşı
15 Ekim 2012 Pazartesi 16:05
Arkadaş güzel yorumlamış zaten...
Bu şartları sağlayan 20 kişi çıkmaz.Onun bunun çocukları açıktan alınırlar,kadroya...
78.189.176.153
Deniz Sevdalısı
15 Ekim 2012 Pazartesi 12:58
zor
sınav şartları agır zaten anca 19 kişi başvurur muhtemelen...
78.182.192.68
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim