• BIST 8754.02
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 17 °C

Savcı ve Komutana denizcilik sertifikası

Savcı ve Komutana denizcilik sertifikası
Akçakoca Denizcilik ve Yelken Kulübü tarafından açılan Denizcilik kursu tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayanlardan ikisi Düzce Cumhuriyet Başsavcı ve Düzce Alay Komutanı...

Akçakoca Denizcilik ve Yelken Kulübü tarafından açılan Denizcilik kursu tamamlandı. Düzce Cumhuriyet Başsavcı Ramazan Solmaz ve Düzce Alay Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça Denizcilik Sertifikalarını törenle aldılar.

Akçakoca Denizcilik ve Yelken Kulübü tarafından 3 hafta süren Denizcilik ve yelken sporları kursu tamamlandı. Akçakoca Diapolis Otelde düzenlenen törene, Akçakoca Denizcilik ve Yelken Kulübü Başkanı Sıtkı Şengül, Yönetim kurulu üyeleri ve 32 kursiyer katıldı.

Kursiyerler arasında Düzce Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Alay Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Düzce İl Emniyet Müdürlüğünde görevli çok sayıda polis ve vatandaş katıldı. Törende konuşan Denizcilik ve Yelken Kulübü Başkanı Sıtkı Şengül, açılan kursa katılan kursiyerlere teşekkür ederek "Amacımız Denizcilik ve Yelken Sporununu bölgemizde daha fazla tanıtmak ve bu sporu sevdirmek istiyoruz. Akçakoca'da geçte olsa böyle bir kulübü açarak hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde tekrar kurslar açarak bu çemberi büyütmek hedefimiz olacaktır" dedi.

Başsavcısı Ramazan Solmaz, Akçakoca'da Denizcilik ve Yelken Kulübünün açılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek "Bölgede bir çok yerde bu faaliyetler olurken Akçakoca'da geçte olsa bu faaliyetlerin olması mutlu verici. Bizlerde bu faaliyetlere katıldık. Polis arkadaşlarımız bizlere su altı arama kurtarma ekibinin olmadığını söylemişlerdi bizlerde bu konuda çalışma başlattık ve Akçakoca'ya böyle bir birim kuracağız. Bizlerde bu faaliyete katılarak kurslara katıldık ve çok güzel bilgiler aldık" diye konuştu.

Kıdemli Albay Ramazan Akça, bu tür faaliyetlerin meslek açısından çok önem arz ettiğini belirterek "Sivil Toplum Kuruluşlarının bu tür faaliyetlerde bulunmasını önemsiyorum ve bu faaliyetlerin daha fazla olmasını diliyorum" dedi.

67 yaşında kursa katılan Ergün Özcan ise, bu tür faaliyetlere katılmanın yaşla ilgisinin olmadığını belirterek "Benim teknem var. Denize açılmak istiyordum ancak bilgim ve belgem yoktu. Bu nedenle hem bilgi sahibi oldum hemde sertifikamı alıyorum güzel bir duygu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Akçakoca Denizcilik ve Yelken Kulübü Başkanı Sıtkı Şengül tarafından, Başsavcı Ramazan Solmaz ve Alay Komutanı Ramazan Akça'ya törenle Amatör Denizcilik Belgesi sertifikalarını verdi.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim