• BIST 11238.09
  • Altın 5764.102
  • Dolar 42.5696
  • Euro 49.6182
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 11 °C

Pertek feribot seferlerinde düzenleme

Pertek feribot seferlerinde düzenleme
Tunceli'nin Pertek ilçesi ile Elazığ arasında Keban Baraj Gölü üzerinden ulaşım sağlayan feribotların geçiş saatlerinde düzenleme yapıldı.

Tunceli'nin Pertek ilçesi ile Elazığ arasında Keban Baraj Gölü üzerinden ulaşım sağlayan feribotların geçiş saatlerinde düzenleme yapıldı.

Pertek Belediye Başkanı Kenan Çetin, yük ve yolcu taşıyan özel ve belediyeye ait feribot saatlerinde artan araç trafiğine cevap vermek için yeniden düzenleme yapıldığını belirtti.

Feribotların ilk seferini Pertek iskelesinden sabah saat 06.30, Elazığ iskelesinden ise 07.00'da yapacağını ifade eden Çetin, "Feribotlarımız Pertek ve Elazığ iskelesinden saat 21.00'a kadar her yarım saatte karşılıklı seferler yapacak. Bu saatten sonra ise feribotlarımız Pertek iskelesinden 22.00, Elazığ iskelesinden ise 22.00 ve 23.00 saatlerinde yapacağı seferlerle rutin seferlerini tamamlayacaklar" dedi.

Çetin, nöbetçi feribotların ise Pertek iskelesinden 23.00, Elazığ iskelesinden ise 23.30'da kalkacağını söyledi.

www.Denizhaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim