• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 15 °C

Nuhoğlu, Özmen'in teklifini kabul etti

Nuhoğlu, Özmen'in teklifini kabul etti
Çetin Nuhoğlu, UND Yönetiminin şartlarını kabul ettiği anlamına gelen bir açıklama yaptı: Rahat olun. UND için her şey yapılacaktır. Tüm uğradığı zararlar muhakkak tazmin edilecektir.

Çetin Nuhoğlu, UND Yönetiminin şartlarını kabul ettiği anlamına gelen bir açıklama yaptı: Rahat olun. UND için her şey yapılacaktır. Tüm uğradığı zararlar muhakkak tazmin edilecektir. 

UND Yönetim Kurulu Başkanı Engin Özmen, dün bir basın toplantısı düzenleyerek, Çetin Nuhoğlu 37. Genel Kurul’da kendisi başkan olmayı, U.N Ro-Ro’ya 4 milyon dolar vermeyi ve davalarla 70 milyon TL alacağını bağlayıcı taahhütle kabul ederse, adaylıktan çekilip kendisini destekleme şartını öne sürmesine Çetin Nuhoğlu'ndan yanıt gecikmedi.  Hemen bir açıklama yayımlayan Nuhoğlu, açıklamasında UND Deniz'in yeniden canlandırılacağı mesajını verdi. İşte Nuhoğlu'nun UND Yönetim Kurulu Başkanı Engin Özmen'in basın toplantısının ardından yayınladığı o açıklama:

Sayın Engin başkanım, değerli yönetim kurulu üyeleri.

Bugünkü (dünkü) basın toplantısında yaptığınız açık çağrı için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Tarihi bir karar verdiniz. UND yönetimine yakışan vakur bir duruş sergilediniz. Yıllardır beraber sürdürdüğümüz dostluğun en güzel örneğini sergilediniz. Sektörün sesini dinlediniz. Onların yeniden ayağa kalkışına, birlik ve beraberliğe büyük destek verdiniz. Bu büyük camia ve şahsım adına bir kez daha sağ olun diyorum.

"Sevgili Dostlarım,

Zor bir dönemde görev yaptınız. UND ve RODER birleşmesinde çok önemli bir sorumluluk aldınız ve burada çok başarılı bir geçiş sağladınız.

Artık tek bir yüreğiz ve hepimiz aynı çatı altındayız.
2010 yılı sonunda sektörde tam bir tusunami yaşandı. Hakim durumdaki şirket, yıkıcı fiyat uygulaması ile sektörün en önemli stratejik yatırımını piyasadan geçici olarak sildi.

Sadece maddi kayıp değil, kurumsal yönetim modelinde de bir erozyon oluşturdu. Gerçekten zor bir dönemdi. Tekel olan şirket, bu dönemi de iyi değerlendirerek tarihinin en yüksek karlarını elde ederken, müşterilerine de en düşük seviyede saygı gösterdi.

Bugün her ne kadar kuruluşunu ve sahiplenilmesini etik bulmasam da yeni bir ro - ro şirketimiz var. Her şekilde bu yeni şirketimiz ve Sayın Ahmet Musul sonuna kadar desteklenmelidir. Rekabet muhakkak sürdürülmelidir.

Sevgili Başkan,

Rahat olun. UND için her şey yapılacaktır. Tüm uğradığı zararlar muhakkak tazmin edilecektir. Sağlanmış olan bu yeni diriliş ile sektör çok önemli kazanımlar elde edecektir.

Önümüzdeki yıl 40. yaşını hep beraber kutlayacağımız efsane meslek örgütümüz, üyelerimizin onunu daha parlak bir ışıkla aydınlatmaya devam edecektir."

Sevgi ve Saygılarımla

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim