• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 12 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 9 °C

Metin Kalkavan, BADER'i ziyaret etti

Metin Kalkavan, BADER'i ziyaret etti
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve beraberindeki heyet, Barbaros Denizciler Derneği'ni (BADER) ziyaret etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve beraberindeki heyet, Barbaros Denizciler Derneği'ni ziyaret etti.

İMEAK DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, TOBB Başkan Vekili ve DTO Başkan Yardımcısı Halim Mete, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Şadan Kaptanoğlu ve Alev Tunç eşliğinde BADER'i ziyaret eden Metin Kalkavan’ı, Barbaros Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dülgar ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Mayıs ayında yapılması planlanan İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde muhalefet olmasının faydalı olacağını, iktidarların çalışmasını sağlayan unsurlardan birinin de muhalefet olduğunu dile getiren İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, seçim sürecinde sektöre zarar verecek açıklamalardan uzak durulması gerektiğini söyledi.

BADER’in faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve takdir ile karşıladıklarını söyleyen DTO Başkanı Kalkavan, “BADER’in faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Eğitime verdiğiniz önemi takdir ile karşılıyorum” dedi.

Sektörün birliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan BADER Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Dülgar da seçimin güzel bir atmosferde geçmesinin sektöre katkı sağlayacağını dile getirdi. Seçimin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Dülgar “Sektörümüz küçük bir sektör, birliğe, beraberliğe, güzelliklere ihtiyacı var. Denizcilik yetim kalmış bir sektör. Havacılığa bakıyorsunuz teşkilatları, aldıkları haklar denizcilik ile kıyaslandığında maalesef çok iyi bir noktada değiliz. Denizcilik hep üvey evlat olmuş. Bu yüzden bizim her zaman birlikteliğe, beraberliğe ihtiyacımız var. Bir güç olmamız lazım ve güçlü olarak denizciliğimizi her yerde temsil etmemiz lazım. Denizciliğimizi en başta siz temsil ediyorsunuz Deniz Ticaret Odası olarak. Bu temsilin de güçlü bir şekilde yapmanız gerekiyor. Umarız seçimler güzel bir atmosferde geçer” ifadelerini kullandı.

BADER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dülgar konuşmasında, Metin Kalkavan ve beraberindeki heyetten, denizciliğimizin tanıtımı ve denizcilerimizin yıpranma hakkının geri verilmesi hususunda yapılacak çalışmalara destek beklediklerini dile getirdi.

Daha sonra, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan ve beraberindeki heyet, Barbaros Denizciler Derneği Yönetim Kurulu’nun seçim süreci ile ilgili sorularını cevapladı.

bader_kalkavan.jpg

Fotoğraf: BADER İnternet Sitesi

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim