ANKAİstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çoğunluk hisselerine sahip olduğu İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.’de, Yönetim Kurulu Başkanı İdris Güllüce, aylığının 6 milyar lirasını, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özçelik de tamamını almaktan vazgeçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerde "astronomik" düzeyde bulunan ücretler rahatsızlık yaratıyor. Bazı yöneticiler ise aylığının bir bölümünden ya da tamamından vazgeçiyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan İdris Güllüce, verdiği dilekçeyle, kendisine ödenen aylık ücretin 6 milyar liralık bölümünden vazgeçtiğini bildirdi. Aynı şirkette yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Hasan Özçelik de aylığının tamamını almayacağını bildirdi. İdris Güllüce, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili görevini de yürütüyor.
İDO’nun yönetim kurulunda Güllüce ve Özçelik’in yanısıra, Edip Günenç, Özkan Eker, Mustafa Ocak, Sevim Ketenci, Ali Karahan, Mustafa Coşkun, Ali Karaaslan, Fethi Turgut ve Dr. Ahmet Paksoy üye olarak görev yapıyor.İDO’nun son genel kurulunda 540 trilyon liraya çıkarılan sermayesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi 272.1 trilyon liralık paya sahip bulunuyor.
Maaşının altı milyarını almayacak

İstanbul Deniz Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı İdris Güllüce, aylığının 6 milyar lirasını, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özçelik de tamamını almaktan vazgeçti.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÇOK OKUNANLAR
"Yeryüzü cenneti" mavi bayraklı plajlarıyla konuklarını bekliyor
Yerli ve milli deniz otomobiline ilgi büyük
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Yılın Sualtı Fotoğrafçılığı 2020 ödülleri sahiplerini buldu
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim