Bugün sabah saat 10:00’da 7478 grosstonluk, 103 metre uzunluğundaki Abou Merhi Grubuna ait Panama bayraklı Orient Queen II gemisi Marmaris Limanı’na ilk ziyaretini gerçekleştirdi. İçerisindeki 289 yolcu ve 110 personeliyle Bodrum Limanı’ndan gelen Orient Queen II gemisi geceyi de Marmaris Limanı’nda geçirecek. Gemideki yolcuların 193 kişisi Lübnan’ın dolar milyonerlerinden. Yolcular arasında İran ve Suriyeliler de bulunuyor.
Orient Queen II turunu Limassol, Rodos, Mykonos, Bodrum ve Marmaris Limanlarına uğrayarak 7 günlük bir turla tekrar Beyrut’ta sonlandıracak.
Orient Queen II gemisinde yolcuların iyi bir tatil geçirebilmeleri için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Gemide spa, spor salonu, kuaför, mağazalar, çocuk kulübü, havuz ve jakuzi bulunuyor. 5 farklı ülkeden gelen şef aşçılar açık büfe ile yolcuları memnun edebilmek için çalışıyor.
Orient Queen 2’de akşamları, Brezilyalı dansçılar yolculara keyifli dakikalar yaşatıp, kendilerini Rio De Genaro’da hissetmelerini sağlıyor.Bazı yolcular ise müzikallerle Broadway’e uzanıyor. Yolculuk esnasında şansını denemek isteyen bazı konuklar zamanlarını casinoda geçiriyor.
Kruvaziyer turizmi ile pek fazla Marmaris’e gelmeyen Lübnanlılar böylece Marmaris’in hem gecesini, hem gündüzünü keşfetme imkanı bulacak.
Yarın sabaha karşı 03:00 sularında Beyrut Limanı’na gitmek üzere Marmaris Limanı’ndan ayrılacak olan Orient Queen II gemisi Ekim ortasına kadar her hafta Marmaris’e toplam 16 sefer daha yapacak. Böylece Marmaris’e 2012 yılında denizden çoğunluğu Lübnanlı ve komşu ülke vatandaşlarının oluşturduğu ortalama 5 bin turist ve onlara eşlik eden 1870 personel ziyaret edecek.





































