Çanakkale Boğazı ve Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan lodos nedeniyle Gökçeada'ya deniz ulaşımı durdu. Gece yarısından itibaren hissedilmeye başlayan ve sabah saatlerinde özellikle Kuzey Ege'de şiddetini arttıran lodos nedeniyle bugün 07.00'deki Kabatepe-Gökçeada arabavapuru seferi iptal edildi. Saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan lodos, Geyikli Yükyeri-Bozcaada seferleriyle Çanakkale-Eceabat ve Lapseki-Gelibolu seferlerini etkilemedi.
GESTAŞ yetkilileri, fırtınanın etkisinin azalması halinde Gökçeada'ya seferlerin yeniden yapılabileceğini belirtirken, meteoroloji yetkilileri, fırtınanın yarına kadar devam edeceğini bildirdi. DenizHaber.Com
Kuzey Ege'de lodos ulaşımı engelledi

Kuzey Ege'de lodos etkili oluyor. Özellikle sabah saatlerinde etkili olan ve saatteki hızı 90 km'ye çıkan lodosdan Kabatepe-Gökçeada arabavapuru seferleri iptal edildi.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim