Kuşadası Limanı darphane gibi

Yılın ilk dört ayında 25 gemi İle toplam 21 bin 540 turistin Kuşadası'na geldiği, Nisan ayında Kuşadası'na toplam 35 geminin geleceği belirtildi.
Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, sabah saatlerinde limana yanaşan 3 kruvaziyer gemisi ile toplam 3 bin 165 turist geldi. Bu sezon ilk kez Kuşadası'na gelen Bahama Bayraklı "Albatros" ile Marshall Adalan bayraklı "Safir" ve Insignia" isimli gemiler, sabah saatlerinde Kuşadası Limanına yanaştı. Yılın ilk dört ayında 25 gemi İle toplam 21 bin 540 turistin Kuşadası Limanı'ndan ilçeye giriş yaptığı, Nisan ayında Kuşadası'na toplam 35 geminin geleceği belirtildi. Kuşadası Limanı'nı işleten Ege Ports yetkilileri ise "Limanda sezon başı itibari ile bazı çalışmaları başlattık. Yeni terminal binamız 4 Nisan tarihi itibari ile hizmete girdi. Yeni terminal binası ile deniz yolu ile Kuşadasi'na giriş yapan turistlere modem bir hizmet anlayışı ile hareket ettik. Bölgenin vitrini olan Kuşadası yolcu limanı bundan sonra daha kaliteli ve teknik anlamda en üst seviyede hizmet verecektir' dediler.(Kaynak: GÜNBOYU)
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
ROKETSAN, yeni nesil su altı sistemlerini Londra’da sergiliyorROKETSAN, Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’da düzenlenen Deniz Altı Savunma Teknolojisi Konferansı & Fuarı’nda (UDT 2026) yeni iş birlikleri geliştirme hedefiyle yer aldı.
Hürmüz Boğazı'ndaki Türk gemilerinden haber varUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Hürmüz'deki gemilerden 3 tanesini çıkardık, 4 tanesinin çıkma talebi yok" açıklamasını yaptı.
Arakanlı Müslümanları taşıyan tekne alabora oldu: 250 kişi kayıpArakanlı Müslümanlar ve Bangladeş vatandaşlarını taşıyan bir tekne, Andaman Denizi'nde alabora oldu. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 250 kişi kayboldu.
ABD Donanması USS Boise’yi hizmetten çekiyorABD Donanması, bakım masrafları bir milyar doları aşan ve yıllardır tersanede bekleyen Los Angeles sınıfı USS Boise nükleer denizaltısını hizmetten çekme kararı aldı.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























