• BIST 10386.05
  • Altın 4307.564
  • Dolar 40.1741
  • Euro 47.0296
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 32 °C
  • İzmir 32 °C
  • Antalya 31 °C
  • Muğla 31 °C
  • Çanakkale 28 °C

Koç yeni bir denizcilik şirketi kurdu

Koç yeni bir denizcilik şirketi kurdu
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding’in CEO’su Bülent Bulgurlu ile birlikte East marine Denizcilik ve Turizm Şirketi’ni kurdu.

Rahmi Koç, Koç Holding’in CEO’su Bülent Bulgurlu ile birlikte East marine Denizcilik ve Turizm Şirketi’ni kurdu.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding’in CEO’su Bülent Bulgurlu ile birlikte East marine Denizcilik ve Turizm Şirketi’ni kurdu. Şirket yat ve yat malzemeleri ticareti yapacak vemarina inşa edecek. Şirketin yüzde 51’i Rahmi Koç ve Koç Holding’in diğer yöneticilerine, yüzde 49’u ise Ram Dış Ticaret’in eski yöneticisi İbrahim Yazıcı’ya ait.

50 bin YTL sermayeli şirketin 25 bin 498 YTL’lik sermayesi Koç’a, 1’er YTL’si Bülent Bulgurlu ve Levent Çakıroğlu’na, 20 bin YTL’si İbrahim Yazıcı’ya, 4 bin 500 YTL’si Selim Yazıcı’ya ait.

www.DenizHaber.Com.tr

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim